søndag 6. mai 2018

Konfirmasjonskort i lange baner

Konfirmasjonskort er det stadig behov for, både vår og høst er høysesong. 

Og så morsomme de er å lage, her kan vi leke med både farger, stiler og teknikker. Konfirmanten er kanskje søt og rosa, eller herlig frisk og grønn, eller tøff og mørk? 

Wenche:

Først et par fra meg i en leken gutteaktig stil, med mønsterark fra Studiolight, og motiver fra Maja Design. 

Begge disse har jeg piffet opp med vimpler og tekst stanset ut med dies fra Papirdesign

Det første har også fått litt tøffe diecuts laget med dies fra Studoilight. Disse er utrolig detaljerte, men stanset aldeles perfekt i min Sizzix Big Shot plus. 
Det neste er i en annen stil men fremdeles med mønsterark fra Studiolight.

Finer-ramme og chipboard-fiolin har jeg malt hvit. Hullrammen inni har jeg jeg stanset ut med die fra Kort og Godt. Teksten er stanset ut med die fra Papirdesign.Et guttekort til, med mønsterark og dies fra Papirdesign.Motivet er fra et klippeark fra Kort og Godt.Slenger på et posekort også, på slutten her. Med mønsterark og tekstdie fra Papirdesign. Motivet er fra Maja Design.Produkter fra Sizzix og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. Hege:

Jeg har laget et konfirmantkort til gutt i mixed media stil. Kortbasen er brettet av kraftfarget kartong fra Papicolor og selve bakgrunnen er laget på Van Gogh akvarellpapir.  Aller først brukte jeg hvit Acryl Mousse og stensil fra Marabu til å lage trekantene på bakgrunnen. Så grunnet jeg hele bakgrunnen med hvit Gesso fra Marabu, før jeg påførte blå og svart Art Crayon (også fra Marabu)langs kantene på høyre side. Jeg brukte fingrene til å gni fargen innover mot midten på kortet, slik at det ble mørkest ytterst i kanten og lysere innover. Jeg la på farge i flere lag.  Art Crayons er veldig kjekke å jobbe med, og når man har grunnet bakgrunnen først er det lett å gni de utover papiret.Da jeg var fornøyd med fargespillet på bakgrunnen, stemplet jeg med forskjellige bakgrunnsstempler. Jeg streket opp langs trekantene med en penn fra Touch (0,05mm) og skyggela litt med svart Art Crayon. Jeg brukte også en stensil sammen med grå Acryl Mousse for å skape enda mer struktur. 

Konfirmanten er stanset ut med en dies fra Papirdesign. Jeg har stanset ut i hvit og svart kartong og montert de slik at den hvite blir skyggen til den svarte. Tekststemplene er fra Papirdesign og Staz, mens de små diamantene er fra Kort og Godt. Jeg pyntet med stjerner i Wood veneer til slutt.


Produkter fra Marabu, Papicolor, Van Gogh, Touch og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.