torsdag 31. mai 2018

Et ekstra minne i albumet

Hei!
I dag vil jeg dele et lite kreativt tips om hvordan man kan få brosjyrer/program fra opplevelser inn i albumet. Jeg har brukt 6x8" lommer fra Simple Stories for de passet perfekt i str til mitt prosjekt, men her kan man jo også tilpasse lommer selv dersom man har tilgang på Fuse Tool.

Utgangspunktet mitt er to program fra en teaterforestilling vi var på tidligere i år. I tillegg har jeg et bilde av ungene som fikk møte noen av karakterene etter forestillingen.

Forsiden av programmet er så fin og nostalgisk for meg så her ønsker jeg å gjøre minst mulig. Jeg stanser bare ut to sirkler av mønsterark og finner to passende labels til å stemple dato og skrive litt på. Jeg limer sirklene litt over kanten på programmet slik at en lett kan ta det inn og ut av plastlommen dersom barna vil bla i det når de ser i albumet sitt.

Jeg har brukt Sakura Pigma Micron pen for å både drodle langs kanten på sirkelen og skrive teksten min. Virkelig en super penn!

 Så til baksiden for å finne plass til bildene.

Den nederste delen av baksiden består bare av stednavn og datoer, så jeg skjærer til og limer fast mønsterark her. Begge arkene er fra Papirdesigns nyeste kolleksjon Fremtidsdrømmer. Det blå heter Stadig mer voksen og det rosa Forglem meg ei, rosa. Jeg bruker double-sided tape runner fra HomeHobby 3L for å lime fast arkene. Så er det bare å lime fast bilder og pynte slik man ønsker.

Slik ble mine ferdi pyntede sider.

På den blå har jeg holdt det veldig enkelt med kun noen tags bak bildet, chipboardtekst og puffy stickers som pynt. Langs kanten på mønsterarket har jeg drodlet fra Micron penn fra Sakura.

På den rosa siden har jeg lagt til enda et lag i form av bølgepapp fra Folia, og en tag bak bildet. Pyntet med blomster fra Prima og en chipboardtekst. Også her har jeg drodlet langs kanten av mønsterarket med Micron pennen.

Produkter fra Sakura, 3L og Folia distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Kontakt dem gjerne HER for å finne din nærmeste forhandler.

Håper du fikk noen nyttige tips og triks i dagens innlegg. Jeg vet med meg selv at jeg ofte tar med meg alskens brosjyrer, bykart osv med hjem fra ferier og/eller opplevelser - så da gjelder det bare å få det inn i albumet også, det man faktisk vil ta vare på.

Ønsker dere en super dag!

3 kommentarer:

 1. Takk for tips Katrine! Har flere brosjyrer som bare ligger og støver igjen... Kjempe kjekt å gjøre mer ut av det. :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint! Herlige minner :D

  SvarSlett
 3. Kjempegod ide Katrine :-)
  Det skal jeg prøve å huske... Jeg drar jo også med meg altmulig hjem, men som oftest havner det bare i "scrap"-boksen min.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.