torsdag 17. mai 2018

Mer inspirasjon til mai-utfordringen

Utfordringen for mai er altså feiring og det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst. 

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Hege:

Jeg har laget et rosa, sukkersøtt jentekort til denne utfordringen. Mønsterark, stempler, bladdies, halvperler og vokset bomullstråd er alle fra Kort og Godt. Kortbasen er brettet i kartong fra Papicolor. Vimpeldiesen er fra Papirdesign. Det samme er "Frøken fin". Sistnevnte er stanset ut i glitterkartong fra Kort og Godt. Kartong fra Papicolor forhandles via Global Hobby og Kunst.Jeg har laget et bursdagskort til dame som fyller 60 år. 


Kortet er laget med Papicolor hvit kartong og mønsterark fra Studiolight. 

Selve hovedinntrykket av kortet er laget med die-sett fra Marianne Design, LR0517 Anja's flower demi circle. 

Motivet jeg har printet ut er fra Allegra Digital

Sirkler, firkanter og rektangel med sømkant er stanset ut med dies fra Marianne Design, CR1360 Stitched Passepartouts circles, CR1359 Stitched Passepartouts squares og CR1390 Basic Stitch rectangle. 

Tekst stanset ut med die fra Papirdesign


Teksten inni kortet er stempel jeg har laget med Imagepac Stempelmaskin. 


Jeg har dekorert en toffifee med nydelig blått mønsterark "Fremtidsdrømmer-drøm ditt liv" fra Papirdesign. Motivet er fra StudioLight. Pyntet med blonde,fjær og sizzix TH doily dies.Katrine:
Jeg klinker til med en 17. mai LO denne måneden også, jeg. Greit å smi mens jernet er varmt for 17. mai er skikkelig vanskelig å scrappe synes jeg.

Hvit kartong fra Papicolor som bakgrunn. Det mørkeblå mønsterarket er fra Papirdesigns kolleksjon Fremtidsdrømmer og heter Lev din drøm. Øvrige ark er diverse rester fra tidligere kolleksjoner fra Papirdesign. Sirklene med blomstermotiv som er spredt horisontalt over siden er fra Allegra Design, fra motivarket Boho Circle. Røde og blå blomster fra Papirdesign, hvite blomster fra I Am Roses.
1 kommentar:

  1. Kjempeflott inspirasjon! Herlige kort og LO :)
    Gratulerer med dagen! :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.