tirsdag 27. august 2019

Kort med akvarellbakgrunn og sommerfuglmotiv

God morgen!

I dag har jeg lyst til å vise dere et kort, som jeg koste meg veldig med å lage. Det har farger som man bare blir glad av å se på, og motivet jeg har brukt er blant mine favoritter for øyeblikket.

Selve kortet er brettet i hvit kartong fra Papicolor. Den svarte kartongen jeg har brukt er også fra samme produsent.  

Bakgrunnen er laget på akvarellpapir fra Van Gogh, med akvarellmaling fra samme produsent. Teknikken jeg har brukt, er at jeg har malt med akvarellmaling på plast, for så å trykke bakgrunnen mot plasten i flere omganger. Mellom hver gang, har jeg brukt varmepistol til å tørke. På dem måten får man den litt "prikkete" effekten som bakgrunnen her har fått.

For å skape enda mer liv til bakgrunnen har jeg sprutet noen dråper med grå Marabu Art Spray. Ellers har jeg brukt Washitape i forskjellig bredde. 

Det nydelige sommerfuglmotivet er en digital fil fra The Art of  Paper Craft, som jeg har skrevet ut på fotopapir. Jeg har montert det til bakgrunnen med 3d puter fra 3L

Tekststempel og halvperler er fra Papirdesign.


Produkter fra Papicolor, Van Gogh, 3L og Marabu distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.