mandag 5. august 2019

Utfordring for august - blomster

August er her og heldigvis er det fortsatt litt igjen av sommeren. I utfordringen for august har vi fokus på blomster. Vi vil altså se blomster på prosjektet ditt. Du velger selv hvor mange.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.august kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren stempler og ark fra Studio Light: 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).
Jeg har pyntet et posekort i romantisk stil til konfirmant. 


Mønsgterarkene er fra StudioLight. Motivet er fra Maja Design. 

Blomster fra blant andre I am Roses

Både sirkelen med hjerter og teksten er dies fra Papirdesign, PD 19697 Hjerteklem og PD 19464 Kjære konfirmant 5. 


Produkter fra Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Hege:

Jeg har laget en LO med et av mine favorittbilder til augustfordringen, som er å bruke blomster. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign, det samme er kakeserviettene.  På bakgrunnen har jeg brukt Cosmic Shimmer Sparkle Paste og stensil. Chipboardtekstene har jeg vært med og designet for Wycinanka. Her har jeg malt dem med Amsterdam akrylmaling. Jeg har pyntet med chipboard, osteklut, blomster og halvperler. Et lite glansehjerte fra Staz har også fått plass. Teksten er skrevet med Sakura Pigma Micron PN.Produkter fra Cosmic Shimmer, Amsterdam og Staz forhandles av Global Hobby og Kunst.

Katrine:
 Jeg har laget en Art Journal side som inspirasjon til denne utfordringen.

 Jeg har brukt akrylmaling fra Amstedam på bakgrunnen. Ansiktet er en serviett som jeg har festet med gel medium. Jeg har limt fast noen blonder i håret hennes, samt nede på halsen, og også pyntet med et par flate blomster.

Blomsterstensilen jeg har brukt på bakgrunnen er fra Studio Light. Jeg har brukt hvit Amsterdam akrylmaling og påført over stensilen med en svamp. For å fremheve en del av blomstene har jeg streket langs kantene med hvit malingstusj fra Amsterdam. Jeg har også brukt grå malingstusj for å lage små prikker her og der. Sitatet har jeg skrevet med en sort Sakura Pen-touch tusj. Denne er helt ypperlig å bruke i Art Journals, og kommer i flere ulike tykkelser og farger. Produkter fra Amsterdam, Studio Light og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.


Jeg har laget ett konfirmasjonskort med herlige blomster fra Iamroses. Mønsterark, stempel og dies er fra Papirdesign.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.