mandag 8. juni 2020

Alkohol Ink bakgrunner, tips til bruk - Del 2

Hei!

Jeg har eksperimentert og lekt meg med Alkohol Ink fra Marabu, og vil gjerne dele noen tips til forskjellige bruksområder for de ferdige bakgrunnene man lager. I dagens innlegg deler jeg den andre av fire ideer til bruk.

Jeg har brukt det herlige settet som du kan se på bildet under her, som inneholder fargene magenta, lemon og caribbean. Med i pakken er det også en permanent tusj med to tupper og 5 stk spesialpapir. Jeg har i tillegg brukt en gammel blending soloution. Marabu har sitt eget tilsvarende produkt som heter Extender.
 

I dagens eksempel skal jeg bruke en veldig fargerik bakgrunn. På denne har jeg brukt alle tre fargene i settet. Dryppet rikelig med farger og blending solution, og bare latt alt skli i hverandre. Siden bakgrunnen er ganske travel så ville jeg stemple figurer på den og klippe den opp i mindre biter. 


 Jeg valgte å stemple diamant-former på bakgrunnen. De kan være litt vanskelig å få jevne trykk, som dere ser på noen av trykkene mine, for bakgrunnen er ganske glatt. Det tar også litt ekstra lang tid før blekket tørker på den glatte overflaten, derfor valgte jeg her å embosse med sort embossingpulver. Deretter klippet jeg ut figurene. Man kan lage akkurat de formene man selv vil og har utstyr til.


 Jeg valgte å bruke mine utklipte former til å lage en bakgrunn på en 6x12 layout. Øvrige produkter er hvit kartong, mønsterark fra Studio Light og diverse klistremerker.

 


Produkter fra Marabu og Studio Light distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.
Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Følg med videre for flere tips fremover!

1 kommentar:

  1. Dette ble superkult Katrine :-) Tusen takk for inspirasjonen!

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.