fredag 5. juni 2020

Utfordring for juni - yndlingsfarge

Utfordringen denne måneden er yndlingsfarge. Vi vil altså at du skal lage et prosjekt med din yndlingsfarge. Du kan selvsagt bruke andre farger også, men yndlingsfargen din skal være fremtredende.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 30.juni 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte produktene fra Studio Light:


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Kristin:
Jeg er veldig glad i kombinasjonen av turkis og rosa for tiden, så valget om å lage det til denne oppgaven var enkel. På kortet har jeg brukt Cosmic Shimmer Pixie Powder på bakgrunnen for å gi det hele litt shimmer og mer effekt. Pynten bak blomstene er stanset ut i mosegummi fra en die fra Papirdesign. Teksten på kortet er et stempel fra Papirdesign.

Elin:
Jeg har store problemer med å velge en favorittfarge, og elsker jo både knallefarger og de mindre knalle. Men tilbakevennende i mine kort er nok en romantisk dus utgave av rosa/lilla. Drar frem et par restekort jeg nylig laget. Her med div rester fra papirkassen min, mest fra Prima. Har funnet både blonderester, en perlesnor, litt hamp og blomster til å live opp kortene. Basen er brettet på Papicolor sin hvite kraftkartong, stabil og god å jobbe med. Blomster fra div produsenter, men min favoritt over alle favoritter er de hvite klasene fra Kort og Godt. De søte blomstersenter-perlene på kortet til venstre er også fra samme produsent. "Hurra for deg" er stickers fra Papirdesign.


Wenche:
Dette er et posekort laget av en hvit papirpose, spritet opp med en av mine favorittfarger - turkis:


Papirposen har jeg kuttet ned slik at den tilsvarer 15cm*15cm størrelse. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Vimplene fant jeg i resteskuffen. Bokstavene på de har jeg klippet ut av klisrtemerker fra Papirdesign, Button med tekst er også herfra. 

Stempelteksten er fra Kort og Godt-, stanset ut med die fra Papirdesign.

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano.

Produkter fra Fabriano og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Linda:
Minstemanns yndlingsfarge er rosa, så da måtte det bli en layout i rosa og svart til han. Jeg har brukt bakgrunnsark fra Papirdesign, med akvarellmaling fra van Gogh på. Jeg har brukt svart maling med en stripete stensil over malingen, og deretter pyntet med litt skribling og dotter fra Papirdesign. Den lekre buttonen er også fra Papirdesign.
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

1 kommentar:

 1. Merci pour le challenge et la très belle inspiration de la DT.
  Prenez soin de vous.
  Bises.
  MaryannG

  Thank you for the challenge and the beautiful inspiration of DT.
  Take care of yourself.
  Kisses.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.