lørdag 27. februar 2021

Art Journal - "Fake it till you make it"

Jeg er ganske fersk innen Art Journaling og har vel ikke helt funnet ut av det enda, men jeg synes det er gøy å leke med ulike teknikker og prøve ut nye ting. Boka jeg bruker, er en Sakura Sketch Notebook, 12 x 12 cm med svarte sider.

For mange år siden var jeg på kurs i ledertrening, hvor sitatet "Fake it till you make it" var et av prinsippene som ble presentert. Det har fulgt meg siden, og jeg har lenge hatt lyst til å lage en AJ med det som utgangspunkt. Da jeg kom over de digitale Collage-arkene fra Art Tea Life, syns jeg de passet perfekt til dette sitatet.

Produktene jeg har brukt:


Motivet er fra Art Tea Life. De hvite sirklene og prikkene er tegnet med hvit Posca Paint Marker. Bakgrunnen er laget ved hjelp av Marabu Mixed Media Gesso, Amsterdam Akryl Maling og Marabu Mixed Media Art Crayons. Jeg har limt på biter av Washiteip noen steder og stemplet med et bakgrunnsstempel fra Aall and Create.


Jeg har brukt stensil og Mixed Media Acryl Mousse for å få struktur på bakgrunnen. Teksten er fra et klistremerkehefte fra Studio Light


Da jeg laget siden over, hadde jeg en liten hjelper på scrapperommet. Hun koste seg med mange av de samme produktene som jeg brukte og under ser dere siden hennes:Produkter fra Marabu, Amsterdam, Posca, Studio Light og Sakura, forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler. 

Scrappehilsen fra Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.