søndag 17. oktober 2021

Mer inspirasjon til oktober-utfordringen

 Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.


Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Kristin:
Å utfordre seg selv er alltid spennende og her fikk jeg i havn en Art Journal-side jeg lenge har hatt liggende. Om man ser godt på denne siden, så ser man nemlig konturene at noen mennesker jeg selv har malt. Denne siden var planlagt med mennesker som motiv og jeg så tydelig for meg i hodet mitt hvordan det skulle bli. Dessverre var i praksis ikke så lett å få menneskene fine, så denne siden ble bare liggende ferdig malt med rare mennesker. Jeg bestemte meg derfor for å forvandle denne siden til en annen side. Menneskene synes fortsatt svakt i bakgrunnen, men nå ble det en tøff effekt med dem. Sirkelen og sneglen er die cuts fra Studio Light. På bakgrunnen har jeg her og der fargelagt med Posca-tusjer i ulike farger.
 
Wenche:

Jeg har av en eller annen grunn en sperre på å bruke både norsk og engelsk på samme prosjekt. Dette er jo i bunn og grunn bare tull, så nå lot jeg det stå til.


Det er så koselig å gyve løs på en papirpose og lage et posekort ut av den. 
Mønsterarkene jeg har brukt på denne er fra Studio Light. Tekststripene er stickers fra samme produsent. 

Blomsterkransen som er formet som et hjerte er en die fra Papirdesign.

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano.

Linda:

Jeg har utfordret meg på å lage kort med mer enn en brett. Det gjør jeg svært sjelden, så da var det fint å benytte anledningen til å gjøre det. 
Jag har bruk kartong fra Papicolor i fargen natur. Dette er min favoritt som base til kort. Det lekre mønsterarket er fra Papirdesign. Jag har brukt klistremerker og tekst stanset ut i mosgummi på forsiden. Die og klistremerker kommer også fra Papirdesign. Inni har jeg pyntet med mønsterark, klistremerker og stempler fra Papirdesign. 


Heidi:
Jeg har laget noen pakkelapper med prills i julestjernene i stedet for de vanlige støvbærere. Prills er noe jeg har tenkt å prøve lenge, så nå fikk jeg muligheten til et lite spark bak :-) Motiv fra Mays Design på Etsy. Mønsterark er fra Papirdesign.Produkter fra Studio LightFabrianoPapicolorSakura og Posca distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.