fredag 6. mai 2022

Tre bursdagskort

 Hei!

I dag vil jeg dele tre bursdagskort med dere hvor jeg har brukt nydelige motiver fra Mays Design Norway. Jeg har brukt motiver fra to forskjellige ark og du kan finne dem HER og HER.

Kortene måler 4x6" og har baser brettet av hvit kartong fra Papicolor.

Det første kortet går i rosa-toner med detaljer av gull. Mønsterark, tekstklistremerker, button, roser og peon er alle fra Papirdesign. Bladene og de små stjernene har jeg stanset ut med puncher.

Det andre kortet er mer i nøytrale, duse farger. Her har jeg brukt mønsterark fra både Papirdesign og Studio Light. Blomstene er fra Prima mens bladene er stanset ut med dies fra Papirdesign. Chipboard-tekst fra Wycinanka.

 
Det tredje og siste kortet ut er i turkis- og bruntoner. Her har jeg brukt mønsterark fra Studio Light, samt en stensil på bakgrunnsarket for å lage litt mer mønster. Bak motivet har jeg bygget opp med bølgepapp, tag og mønsterark. Selve motivet har jeg limt fast under en chipboard-ramme.

Pyntet med enkle blomster som har fått seg en enamel dot i midten, tekstklistremerker fra Papirdesign og glitterhjerter.

Chipboard-teksten har jeg farget med Posca paint marker og deretter gitt et lag med Glossy Accent.

Ønsker dere en super dag!2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.