søndag 16. oktober 2022

Konvoluttkort

Kort og Godt har noen praktiske pakker med kortbaser med tilhørende konvolutter. Jeg pleier imidlertid ikke bruke konvoluttene til kortene, da jeg liker å ha cellofankonvolutt til de. Så i dag fant jeg ut jeg ville lage kort direkte på konvoluttene. Inni konvoluttene har jeg laget enkel kort i kartong til å skrive på, med et stempeltrykk på ene siden. 

 


For at konvoluttene skal komme til sin rett, har jeg valgt å bruke mye av konvolutten synlig. Jeg har stemplet med litt forskjellige bakgrunnsstempler fra StudioLight, og dratt over med hvitt kritt for å få litt slitt utseende. 


Mønsterarkene kommer fra Papirdesign og StudioLight. Tekstdiesen kommer fra papirdesign og er stanset ut i mosgummi. Motivet kommer fra WJensenDesign, motivark nr 14. Jeg digger disse lekne motivene, perfekte til aktive ungdommer. 


På neste kort har jeg brukt utelukkende mønsterark fra Papirdesign. Motivet jeg har brukt her kommer også fra JensenDesign, og passer perfekt i fargene til gamingarkene til Papirdesign. "Gratulerer" er en die fra Papirdesign, og er min absolutte favoritt gratulasjonsdie. "Happy Birthday" er tekst på vellumark.Siste kortet har også motiv fra WJensenDesign, og passer utrolig godt til litt røffere jentekort. Alle mønsterark kommer fra Papirdesign. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.