tirsdag 25. oktober 2022

Konvoluttkort med motiv

 


Jeg har vist noen konvoluttkort tidligere, og her kommer tre til. Jeg synes det var morsomt å lage kort direkte på konvoluttene, og da trenger man heller ikke tenke på pengelomme dersom man skal gi bort penger i gave. 


Inni konvoluttene har jeg laget enkle kort av kartong med en enkel tekst stemplet på den ene siden. Stempelet kommer fra Papirdesign

Det første kortet har motiv som går i rødfarger, og jeg har derfor brukt røde mønsterark til. Motivet kommer fra Maysdesignnorway. Alle mønsterark på alle tre kort kommer fra Papirdesign. 

Jeg har brukt bakgrunnstempler fra bl.a StudioLight for å lage litt spill og liv på selve konvoluttene, og strøket over med hvitt kritt for å gi litt slitt uttrykk. Jeg har brukt frantage på konvolutten for å få litt hvite og gullfargede prikker. Neste kort har fått en enda mer slitt utseende bakgrunn, der jeg har bruk forskjellige stempler, litt Art Spray fra Marabu, og litt Acryl mousse, også denne fra Marabou. Jeg har brukt spatel og dratt over så malingen lander helt tilfeldig langs kantene. Tekststripene har jeg skrevet på skrivemaskin og limt på med 3D-puter. Motivet på dette kortet kommer fra WJensenDesign, motivark nr 14. Jeg har i tillegg brukt chevron i mosgummi og paljetter som pynt. 
Det siste kortet er laget på samme måte som de to første, men med litt sartere farger. Halvperlene er fra Papirdesign, og jeg har brukt stensil fra StudioLight på bakgrunnen. Motivet kommer fra Maysdesignnorway.  Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.