lørdag 1. oktober 2022

Utfordring for oktober - Høst

 Det har blitt høst og denne gangen kjører vi derfor høst som denne månedens utfordring. Du velger selv hvordan du løser oppgaven. Kanskje du vil bruke høstmotiv, høstfarger, høst-pynt eller liknende? 

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.oktober 2022 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Mays Design på Etsy (Maysdesignnorway)

Sammen med henne gir vi vinneren et valgfritt design fra Etsy-butikken. 

Delta ved å linke inn bidraget ditt via Inlinkz, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kristin:
Jeg har laget en høstlig side i en av mine Art Journals. Bakgrunnen har farger som virkelig minner meg om høst og kaldere dager. Langs kantene har jeg hatt på litt grå Marabu Akrylmousse. Sirklene er svertet med stempelpute i rød- og bruntoner. Motivet er klippet ut fra et ark og limt fast med Marabu Transparent Gesso. Teksten er fra en washi-tape.
 Jeg har laget et flappkort til turglad jubilant i størrelsen 4"6" av kraft kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra restebunken
 
Tekstdiesen er fra Papirdesign  
   
Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign. Motivet er det som får mitt kort til å være høstlig. Printet ut på fotopapir til dette prosjektet.

Motivet er stanset ut med die fra Simple and Basic. 
Jeg har brukt et eldre bilde fra North Star Design og mønsterark fra Studio Light. Alle kanter er rufset for et litt røffere utseende. Rammen bak bildet er fra Crealies, ellers er det dies fra Papirdesign og tall fra Scrapmagasinet. Diverse charms fra Korthobby. Inni bruskorken har jeg limt en epoxy-sticker med glitter oppå mønsterarket.

Linda:

Jeg har laget et kort i høstlige farger. Selve kortbasen er en kraftfarget konvolutt fra Kort og Godt som jeg har skrappet direkte på.  Motivet kommer fra WJensenDesign, og alle mønsterark og dies kommer fra PapirdesignYou are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.