tirsdag 31. oktober 2023

Happy Halloween

 Hei og hopp!

I dag vil jeg dele to LOer med halloween tema.

Den første er med bilder fra dagen før halloween i fjor, hvor jenten min skjærte ut sitt eget gresskar.
Jeg har brukt hvit bazzil kartong med en ramme av mønsterark bak. På bakgrunnen har jeg brukt grå akryl mousse over en stensil, samt stemplet litt vilkårlig med et bakgrunnsstempel og splættet med sort spray.

Bak bildene har jeg krøllet en hvit papirpose for litt struktur, samt bygget opp med diverse tags, die-cuts og klistremerker. Spindelvevet er stanset ut i sort kartong med die fra Papirdesign.
 
Pyntet med klistremerker og die-cuts som passer til temaet, samt enamel dots og utstansede stjerner i sort glitterkartong. Mønsterark, tags, klistremerker og die-cuts er fra Ecko Park. Puffy stickers fra Simple Stories. Tråden i toppen av tagsene er vokset bomullstråd fra Kort&Godt.
 
Neste layout er fra dagen etterpå, selve Halloween. Her har jeg brukt rosa mønsterark med spindelvev fra Prima som bakgrunn. På tvers har jeg limt en bit av opprevet kartong. Den har jeg grunnet med gesso og brukt distress oxide sammen med vann for lage bakgrunnen, samt den samme fargen oxide over en stjerne-stensil etterpå. Splættet med sort spray.
 
Tittelen er satt sammen av en puffy sticker og et ord fra en pakke Thickers med ferdige titler.
 
Pyntet med die-cuts og puffy stickers fra Simple Stories, samt utstansede stjerer i sort glitterkartong og enamel dots.

Ha en super dag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.