onsdag 11. november 2015

Grublis for november - Skisseutfordring

Er dere klare for en ny grublis?

Vi ønsker at dere tar utgangspunkt i en av disse skissene fra Scrappelystgalleriet. DU velger selv hvilken skisse du blir inspirert av, og hvilket type prosjekt du vil lage. Tenk muligheter. Du må ikke lage LO ut fra LO-skissen og kort ut fra kortskissen :-)

Skriv gjerne hvilken skisse du ble inspirert av, og lykke til :-)Frist for å delta er 6. desember kl 20.00Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på utfordringen har vi Global Hobby og Kunst, og sammen med de gir vi vinneren denne søte gaven med stempler og dies:

Jeg har laget en LO med utgangspunkt i LO-skissen. Jeg har brukt papirer med fotballtema fra Papirdesign.  På bakgrunnen har jeg brukt modelling paste og stensil, og bak bildene har jeg bygget opp med mønsterpapir og osteklut. Jeg har pyntet med dotter og chipboardstjerner, fra bla Papirdesign, og scribble dies fra Sissix. Sissix distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for nærmeste forhandler. Tittelbokstavene er fra Papirdesign.


Wenche
En tom konfektboks av metall har fått lokket sitt dekorert etter kortskisse #7. Mønsterarkene og motivet jeg har brukt er fra Studiolight. En såkaldt lollipop trenger ikke være et enkeltstående prosjekt, men kan fint brukes som pynt også, slik som på denne boksen.

Rosetten er stanset ut med dies fra Sizzix, og Hjerteknuser er stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Kort og Godt. De grå enamel hjertene er fra Marianne Design, det samme er diesen jeg har brukt til å lage sløyfen; LR0325 Bow (L) 39990325.I boksen har jeg lagt et par søte små sko og en smekke:Elin:
Jeg har laget en LO etter skisse #16. Her har jeg brukt mønsterark fra 7 Dots Studio og Papirdesign. Jeg har brukt hvit acryl mousse og hvit tråd til å sprite opp bakgrunn. Tekster og tags er fra uttrykksarkene til 7 Dots Studio: Verano Azul. Jeg har lurt med en barkestjerne, litt washitape og bokstavene er av ukjent opphav.Katrine:
Jeg har laget et posekort etter LO-skissen. Mønsterark og motiv er fra Studiolight.

På bakgrunnen har jeg brukt en stensil fra Memory Box sammen med Marabu Mixed Media Acryl Mousse i fargen hvit. Jeg har også splættet litt brun mist her og der. Chipboard fra Wycinanka. Tekststripene er klippet fra et ark fra Kort&Godt.

Produkter fra Studiolight, Wycinanka og Marabu distribueres av Global Hobby og Kunst.
5 kommentarer:

 1. Flotte skisser og inspirasjonsbidrag :D Denne må jeg "gruble" litt på ja :D

  SvarSlett
 2. Flotte skisser, denne fikk jeg lyst til å prøve meg på.

  SvarSlett
 3. Ååh så herlige skisser og flotte inspirasjonsbidrag. Dette fikk jeg lyst å prøve meg på! :)

  SvarSlett
 4. Fine skisser, denne gleder jeg meg til :) Dere skuffer ikke, så mye fint atter en gang <3

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.