søndag 29. november 2015

Vis oss - utfordring

Det er advent og ventetid....For barna kan ventetiden frem mot jul virke utrolig lang, mens den for oss voksne nesten flyr avsted. Den går så fort at vi nesten glemmer å kose oss... I stedet stresser vi rundt fra butikk til butikk på jakt etter den perfekte julegaven, vasker og baker og....

Når vi nå tar fatt på desember, la oss prøve å holde fokus på hvor koselig førjulstiden egentlig er.   Lange, mørke kvelder med tente stearinlys, julemusikk i gater og butikker og julepynt hvor enn vi går.  La oss trekke pusten, og ta oss tid til å nyte...  julestemningen...

For å hjelpe dere med å komme i ordentlig julestemning setter vi i gang en utfordring:

Vis oss det juleprosjektet du er mest fornøyd med :-)

Prosjektet trenger ikke være nytt, eneste kriteriet er at det handler om JUL!!! og at der er innenfor det vi kaller "papirhobby". Det er tillatt med ett bidrag per person.Blant deltakerne trekker vi 3 flotte premier, og fristen for å delta er innen 20. desember kl 20.00.

Premie 1:

Premie 2:

Premie 3:

Lykke til!!!


Litt inspirasjon fra Team Scrappelyst:

Hege:
Denne kalenderen som jeg laget til mamma i fjor er nok fortsatt det juleprosjektet jeg er mest fornøyd med. Det var et tidkrevende arbeid, men virkelig verdt det.


Katrine:
Jeg vil vise frem et av årets prosjekter, et av de julekortene jeg er mest fornøyd med fra årets produksjon. Et enkelt kort med lekkert papir og motiv fra Studiolight, chipboard fra Wycinanka og blonde+ferdig flettet hamp fra Kort&Godt.Kristin:
Jeg har valgt ut et julebilde jeg lagde i 2012. Jeg brukte enormt mye tid på dette bildet og det var mye pirk for å få til huset akkurat slik jeg ville. Det var ekstra godt når det da var ferdig og kunne henges på veggen. Bildet tas nå frem hver jul og det er like koselig å henge det opp hvert eneste år. Flere bilder kan du se i bloggen min her.Wenche 
Jeg har et favorittprosjekt som jeg laget for flere år siden, men som det er like koselig å ta frem hvert eneste år. Det fremstår nok spesielt for meg siden familien har klart å skape en tradisjon rundt denne, og det er like stas både for liten og stor å finne frem igjen denne akrivitetskalenderen til advent. Flere bilder i bloggen min.
6 kommentarer:

 1. Så sant så sant.....tiden går alt for fort for oss voksne :D
  En flott oppgave også så mange flotte prosjekter :D

  SvarSlett
 2. Så fine juleprosjekter ♥ Skal gå å rote litt i gamle bilder å se om jeg finner noe, denne vil jeg også bli med på :)

  SvarSlett
 3. Dette må jeg vel få til et bidrag til.

  SvarSlett
 4. Så flott oppgave. Mye flott inspirasjon her.

  SvarSlett
 5. Hærlig oppgave. Denne må vi delta på. takk også for en flott blogg, med masse inspirasjon:-)

  SvarSlett
 6. Flott oppgave som gir meg en liten dytt til å se igjennom det jeg har lagd tidligere. Mitt valg falt på en adventskalender jeg ble veldig fornøyd med :)
  Mye fin inspirasjon her :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.