tirsdag 3. november 2015

Smale papirposer

Tidligere i høst hadde Team Scrapplelyst et koselig treff i Bergen, og i den anledning fikk alle utdelt en pose full av papirposer i forskjellige former og utførelser. Noen av oss fant en ny favoritt i noen smale, lange poser. I dag vil vi dele noen prosjekter laget med nettopp disse.

Elin:
Jeg kombinerte min papirpose med en annen utfordring: Scrappe sorthvitt + EN kontrastfarge. Hvem hadde trodd at Marabou Mixed Media Acrylic Mousse kunne bli så kult på chipboards også?! Her på treverkspapir, med sort washitape og stasjet opp med mousse i fargen caribbean blue og hvit. Fylt med smågodt for annledningen. Mousse kan du få tak i via Global Hobby og Kunst sine forhandlere.Disse posene var supersøte! Og jeg fant ut at det passet akkurat med en pakke Lovehearts i dem. Jeg lagde en hver til jentene mine :) Jeg har pyntet posene med mønsterark fra StudioLight. Søte,rosa hjertedots fra Staz, noen roser, dies fra Memory Box og Hjerteklem dies fra Kort og Godt.Katrine:
Jeg synes alltid det er spennende å prøve nye formater, og har laget julekort av posene mine.

Først to i tradisjonell rødfarge. Lekkert mønsterark fra Papirdesign, motiver fra StudioLight.

Nr.1: Teksten er en dies fra kaBoks, stanset ut i hvit mosegummi. Jeg har dabbet Marabu Mixed Media Acryl Mousse i fargen hvit på toppen. Poststempler og ferdigstansede stjerner fra Kort&Godt.

Nr. 2: Diesen her er også fra kaBoks, samme teknikk som på kortet over. Blonde og ferdig flettet hamptråd fra Kort&Godt.

Røde dotter fra Staz.

Og så til slutt et kort i blått. Også her er mønsterarket fra Papirdesign.

Teksten er stanset ut i Bazzill kartong med lekker dies fra Papirdesign. En av høstens nye favoritter her i hus.

Linda:

Jeg likte virkelig godt disse smale posene, veldig morsomt å jobbe med et annet format enn jeg vanligvis gjør. Jeg valgte å lage en gavepose med to lys i. Lysene får akkurat plass inni posen, men er dratt halvveis utav for å vise på bildet. Jeg har brukt lekre juleark fra Papirdesign på posen og bak rosetten. Rosetten er stanset ut av monokromatisk papir fra Papirdesign. "God Jul" er stanset ut i mosegummi, med dies fra Papirdesign. Jeg har brukt Marabou acryl mousse på en stjernedies for å lage stjernene på mønsterarket. Mosegummi og Marabou acryl mousse får du kjøpt gjennom Global Hobby og Kunst sine forhandlere.
4 kommentarer:

 1. Næh....så morsomme disse var :D Utrolig fine også så moro med litt annerledes fasong.
  Kjempeflott pyntet alle sammen :D

  SvarSlett
 2. Så mange fine løsninger det ble på de smale papirposene :-)
  Gøy å se alle i samme innlegg.

  SvarSlett
 3. Synes disse ble helt knall jeg, gøy og se litt andre type poser. Kreative løsninger og herlig gjennomføring på alle, det er da man sier godt hånd(t)verk <3

  SvarSlett
 4. Så mange flotte avlange pose-løsninger. Herlig inspirasjon.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.