mandag 9. november 2015

Reinsdyrs-trio

Jeg synes bark passer så utrolig fint til juleprosekter. Bruker det mye ellers også, men det gir liksom en egen stemning til juleprosjekter. I dag vil jeg vise frem tre juleprosjekter hvor jeg har brukt reinsdyrsfigur i bark som motiv.


Første prosjekt er en pyntet toffifee. Mønsterarkene jeg har brukt kommer fra Studiolight. Jeg har brukt litt acryl mousse fra Marabu på bakgrunnen sammen med en Tim Holtz stensil. En lekker kakeserviett "rammer inn" reinsdyrsfiguren som er fra Kort&Godt. Pyntet med glittergullhjerte-washi, dotter fra Staz og chipboard fra Wycinanka.


Neste prosjekt er et julekort, omtrent på størrelse med en toffifee faktisk. Her har jeg brukt nydelige papirer fra Marianne Design, fra Nordic Winter blokken. Mousse og stensil på bakgrunnen også her, og falsk søm langs alle kanter.

Kakerserviett fra Papirdesign. Utrolig lekre snøfnugg-chipboards fra Wycinanka, og dotter fra Staz.

Siste prosjekt ut, også dette et kort. Måler ca. 4,5x4,5". Også her er det mønsterark fra Marianne Design-blokken. Jeg har prøvd å lage et slags scenario for reinsdyret, med snødekket bakke og snø i luften. Teksten er en dies fra kaBoks stanset ut i hvit mosegummi, det lille snøfnugget er stanset ut med en dies fra Kort&Godt. Begge har jeg dabbet over med acryl mousse.

Mosegummi samt produkter fra Marianne Design, Wycinanka, Marabu, Staz og Studiolight distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. HER finner du deres forandlerliste.


Katrine

5 kommentarer:

  1. Oi, her ar det mye flott ! :D Herlig med bark-detaljer på juleting ja :D Skikkelig lekkert altså :D

    SvarSlett
  2. Disse var lekre, så fiiint med bark :-)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.