tirsdag 17. november 2015

Mer inspirasjon til november-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Kristin:
Jeg har blitt inspirert av jordfargene som er i mange av bildene, samt den røde kontrasten på enkelte av bildene. Jeg ville derfor lage en LO i disse fargene. Bokstavene på LOen er stickers fra Papirdesign. Den rød die cuten til venstre for bilde er en Sizzix-die. Den forhandles av Global Hobby og Kunst. Tagen oppi papirposen er løs, og inneholder litt informasjon om bildet og navnefesten.


Kristine:
Denne gangen har jeg laget et julekort som er inspirert av blåtonene i moodboardet, tema om snø og jul. Motivet mitt er inspirert av den hengende lykten. Til å lage kortet har jeg brukt nydelige julepapirer i blåtoner, osteklut, doily i bølgepapp, snøkrystaller stanset ut i bølgepapp før jeg dabbet de hvite og pyntet med halvperle fra Papirdesign. #hastag stemplene er fra Staz og stempelplaten heter #godjul. Global Hobby og Kunst er forhandler for Staz produkter.

Jeg har latt meg inspirere av lyslykta, snø og vinterfølelsen i bildene. Jeg har brukt juleark fra Papirdesign, og #hastag stempler fra Staz. Denne stempelplaten heter #godjul. Global Hobby og Kunst er forhandler for Staz produkter. Ellers har jeg brukt bl.a utstanset doilie, blomster, bånd, osteklut og fjør. 

Elin:

Jeg har latt meg inspirere av blåtonene og vinterfølelsen: Hvit papirpose som base, med nydelig motiv og mønsterark fra Studiolight. God Jul skiltet ble kjøpt på salg på ettervinteren, endelig kom det til nytte. Jeg har pyntet med osteklut, halvperler fra Papirdesign, blomster fra Kort & Godt, en søt charm med ski og staver, og hvit hugsnug som føres gjennom bl.a Global Hobby og Kunst.
 
 

5 kommentarer:

 1. Åh, så masse flott inspirasjon :D
  Herlig !
  Kristin: Så stilig side...og ikke minst stilig kar :D Herlig med "tre-papir" og rødt :D
  Kristine: Nydelig. Det motivet er så herlig...og papiret du har brukt var dr..lekkert :D
  Linda: Herlig.....så koselig motiv....skikkelig julete og flott :D
  Elin: Kjempeflott ! Så stilig vinter wonderland. Herlig motiv og nydelig papir du har brukt :D

  SvarSlett
 2. Her var det mye flott inspirasjon. Tusen takk :-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.