torsdag 21. juli 2016

En skisse - to Layouter

Hei hei alle sammen :) 

I dag vil Linda og Kristine vise dere to layouter som er laget ut fra samme skisse, mønsterark og bakgrunn. De samarbeidet om å lage så lik bakgrunn som mulig. Etter at bakgrunnen var klar fikk de ikke se hva den andre scrappet før begge to var ferdig med sine layouter. Og det ble et spennende resultat! :D 

Dette er skissen som ble brukt, det er en av våre ny skisser her hos Scrappelyst
og du finner den HER sammen med våre andre skisser.


Utgangspunktene de scrappet videre på:
Bildet ble tatt med mobil på treff, derfor ble det ikke den beste kvaliteten på bildet.
Linda sitt utgangspunkt er til venstre og Kristine sitt til høyre.

Bakgrunnen er bygd opp av to ark fra Papirdesign, fra den nye serien "Muligheter". Deretter har vi brukt hvit Acryl Mousse fra Marabu. Vi har stemplet med diverse bakgrunnsstempler fra bl.a Papirdesign, embosset litt, og deretter sprutet litt med maling. Helt til sist er de store sirklene tegnet på med en penn. 

Her ser du de to ferdige LOene ved siden av hverandre. 
Som dere kan se, ble resultatet veldig forskjellig, selv om bakgrunnen var så godt som identisk. Dette er en morsom måte å scrappe på, og kan anbefales dersom du har ei scrappevenninne i nærheten. (Eventuelt kan dere samarbeide over nettet) 

Linda

Jeg har valgt å bruke to bilder i stedet for ett. Jeg har fulgt skissa ganske strengt, men valgte å ha litt pynt i form av washitape, klistremerker og papirpynt langs kantene også.


Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign bak bildene, sammen med utstansede Doilies stanset ut med Sizzix dies Doilie #2. Denne diesen stanser veldig godt ut, og er helt nydelig. Tittel og piler er stanset ut i svart mosegummi, noe som gir en fin effekt på LOen. Ellers har jeg pyntet med litt svart sytråd og tekst-klistremerker.



 Kristine
På min tolkning av skissen har jeg valgt å ha to bilder i stedet for ett bilde. Ellers har jeg prøvd å være tro til skissen ved å ha noen elementer plassert på de samme plassene som på skissen. I tillegg til å bruke litt samme pynt som finnes på skissen, f.eks. piler, sirkler, ord og tittel. 

Viewmaster figuren har jeg stanset ut med dies fra Sizzix i svart kartong fra kort og godt. Den har fått litt hvit maling på for å skape en chalkboard look. Den blå splæsjen er fra samme Sizzix dies. Tittelen "kuleste gutten" er en chipboard fra Scrapiniec. Det som er så gøy er at Scrapiniec har produsert mange norske ord og titler i chipboard som er helt perfekt i størrelse til både layouts og kort! ♥ 
Boblene har jeg stanset ut i kraft natur kartong fra Papicolor. Den kartongen har litt lysere farge en vanlig kraft kartong som jeg syns noen ganger kan bli litt for mørk og "brun". Men denne kartongen var bare helt nydelig i fargen! 


Produkter fra Papicolor, Sizzix, Marabu og mosegummien som er brukt, forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst. Liste over butikker finner du HER

♥♥♥
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake.
Vi håper at du fikk inspirasjon til å være kreativ :) 

Klemmer fra Linda og Kristine 

1 kommentar:

  1. Kjempetøffe gutte-LO`er :)
    Kjempestilig papir og farger....og en masse tøffe detaljer :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.