torsdag 27. juli 2017

Eksplosjonsboks til tøff jenteEi flott og tøff jente stod konfirmant i vår, og blant interessene hennes er fotball og baking. Disse temaene prøvde jeg å mikse inn i denne eksplosjonsboksen som skulle brukes til å gi henne pengegave.

Boksen er brettet av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studiolight.

Motivene på lokket har jeg lånt via Pinterest. Cupcakesene har jeg pyntet med halvperler fra  Papirdesign. Kjære konfirmant er stanset ut med dies fra Papirdesign, det samme er stjernebakgrunnen på lokket.

Navnet er stanset ut med alfabet dies fra Sizzix, Brush Alphabet.Arket med stjerner inni boksen er fra restebunken. Lurer på om det kan være fra Maja Design. Stjernefeltene er stanset ut med dies fra Marianne Design, CR1359 Stitched Passepartouts squares.

Inni boksen er en sparebøsse til pengegaven.Tekstene inni kortet er stempler med clearstamps fra Kort og Godt, stanset ut med dies fra Creative Expressions.Interessen for fotball her fått litt plass inni boksen, i form av en utstanset fotball. Stanset ut med dies kjøpt via Ebay.Produkter fra Studiolight, Sizzix, Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

2 kommentarer:

  1. Du er helt rå på slike esker Wenche!! Og de spare"bjørnene" i midten er bare helt herlige :D

    SvarSlett
  2. Enig med deg Tone, kjempe stilig!

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.