mandag 31. juli 2017

Store og små tags

Heisann! 
I dag vil jeg dele noen tags med dere, både små og store. Jeg skulle egentlig lage en bakgrunn til en layout og eksperimenterte litt med noen Distress Spray Stains, men det ble ikke helt som jeg hadde tenkt så jeg klippet derfor bakgrunnen opp og brukte den til å lage tags i stedet. Angerer ikke på det, for de ble riktig så tøffe synes jeg!


 Første tag ut måler ca. 4x8 inch. Jeg har rufset bakgrunnsarket langs kantene og sydd med maskinsøm litt hist og her før jeg har brukt Marabu akryl mousse i grått og hvitt over en stensil. Jeg har splættet litt rundtom med sort Marabu Art Spray.

Motivet har jeg lånt via Pinterest. Jeg har streket opp langs kanten av det og bakgrunssarket. Chipboarden bak bildet er fra Wycinanka og er sprayet med Distress Spray Ink. Tekststripene er klistremerker fra Papirdesign. Jeg har streket opp langs kantene og klippet de til bannerform. Den store teksten er stanset ut i grå mosegummi med en die fra Papirdesign. Jeg har sprayet den med Marabu Art Spray i sølv. Sorte enamel dotter fra Marianne Design.

Neste tag ut er ca. samme str. som forrige og her har jeg brukt stort sett av de samme produktene.


Så kommer en tag som er litt mindre, ca. 3x5,5 inch.  Samme teknikker brukt på bakgrunnen. Hjerteklem-teksten er stanset ut med en die fra Kort&Godt.

Neste er en liten gavetag, ca. 2x4 inch. Her har jeg brukt restene av chipboarden fra tagen ovenfor. Pyntet enkelt med tekstklistremerker fra Papirdesign og sorte enamel dotter.

Så en tag til en liten nyfødt gutt, måler ca. 3x4 inches. Her er det bare en pitteliten remse av bakgrunnen jeg laget og ellers en bit mønsterark fra restekassen. Jeg har sydd med maskin langs skjøten av de to arkene. Chipbordtekst fra Wycinanka. Wood veneer stjerner fra Studio Calico.

Og så to små gavetags helt til slutt, med de siste restebitene fra det opprinnelige bakgrunnsarket jeg laget. De måler ca. 2x4 inches og 1,5x4 inches. Tekstene er stanset ut med dies fra Papirdesign i hvit glittermosegummi. Pynet med glitrende enamel dotter.

Mosegummi og produkter fra Marabu og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.


Ønsker deg en super dag!

4 kommentarer:

  1. Åhh, disse var supertøffe! Så kule! Digger farger og stil...og ja alt :D

    SvarSlett
  2. Knalltøffe! Herlige farger og flott design!
    Hilsen Liv i Sveits (Swissie)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.