mandag 17. juli 2017

Mer inspirasjon til juli-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:
For meg henger gave og bursdag sammen, så jeg har laget en LO med bilder fra min sønns 2-årsdag. I tillegg har jeg pyntet med noen små chipboard-pakker fra Wycinanka. Bakgrunnsarket er fra Papirdesign. På kantene har jeg brukt Marabu Mousse sammen med en stensil.

Elin:
Jeg har valgt å tolke gave på en litt annen måte. For jeg synes nemlig alle de flotte kortene og tagene vi lager som gavekort, er en liten gave i seg selv! Tenk på hvor mye tid og utstyr vi bruker, for ikke å snakke om omtanken vi legger i disse prosjektene? Mitt bidrag er en gavetag til min mors 60 års dag.


Jeg har brukt en stor tag som base, og pyntet den opp med nydelige mønsterark fra Studiolight. Jeg har brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse i fargen hvit og caribbean blue, sammen med stensil, for å skape litt effekter. Chiboard fra Wycinanka og nydelige blomster fra I Am Roses. Tallet 60 er også chipboard tall fra Wycinanka. 

Linda:

Jeg har dekorert en rund boks til en konfirmant. Jeg har kledd boksen med ark, og deretter pyntet helt enkelt med konfirmant-tekst og blomster. "Konfirmant" er stanset ut i mosegummi med en dies fra Kort og Godt. Blomstene kommer bl.a fra I am Roses. For å få de til å henge ekstra godt, er de både snurret rundt tråden samt limt fast til røret. 

Kristine

Jeg har kombinert to hobbyer for å lage en gave til en liten babygutt.
Luen er strikket, og som pynt har jeg laget et magebelte til å ha rundt.
Det har jeg laget med kartong fra Papicolor fra Global Hobby og Kunst,  Babygutt dies fra Papirdesign og Chipboard fra Wycinanka

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.