lørdag 15. juli 2017

Posekort i friske farger

Hei! Friske farger og søte fuglemotiver er det som går igjen på kortene jeg vil dele med dere i dag. Alle er posekort laget med hvit papirpose som base, mønsterark fra Studiolight - Celebrate Spring og fuglemotiver fra samlingen Summer Birds av Kristie Art Design.

De to første er i stående format. Her er det fargene rosa og gul som gjelder. 
Chipboardpynt og tekst fra Wycinanka. Blomster fra I Am Roses. Hvit kakeserviett fra Din Fantasi og rosa kakeserviett fra Papirdesign. Et lite dryss med gullfarget Marabu Art Spray er prikken over i'en på alle kortene.

Kort nr. 2 med mange av de samme elementene som det første kortet. Her har jeg farget chipboardteksten med Marabu art spray i fargen sunshine yellow. Enamel dotter(glanzmerker) fra Staz.

Så følger to kort i liggende format, det første her i grønt og gult. Her har jeg stemplet med et hønsenetting stempel fra Kort&Godt (M-144) på bakgrunnen. Motivet har fått maskinsøm langs kanten. Chipboarden er farget med Marabu art spray i fargen lemon.

Siste kort ut for i dag, dette i blått og grønt. Teksen er satt sammen av to stempler fra Kort&Godt (M-339). Halvperler fra Staz.

Produkter fra Studiolight, Marabu, Din Fantasi og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Takk for at du tok turen innom. 
Ønsker deg en riktig fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.