tirsdag 17. april 2018

Mer inspirasjon til april-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Wenche:Et romantisk posekort med blomster til konfirmant. Mønsterarkene er fra Kort og Godt, ramme- og tekstdies fra Papirdesign. Teksten er stanset ut i hvit mosegummi. Kjolen er chipboard fra Scrapiniec, malt med hvit gesso.

Blomster fra blant andre I am Roses.Hege:

Jeg har laget et bursdagskort med blomster både som motiv og pynt. Basen er brettet av hvit kartong fra Papicolor, mønsterark og motiv er fra Studiolight. Teksten er stanset ut med dies fra Papirdesign. Jeg har pyntet med chipboard fra Scrapiniec og Wycinanka, blomster fra Papirdesign og Diamond gems fra Marianne Design.

Papicolor, Studiolight og Marianne Design forhandles via Global Hobby og Kunst.Tekststemplene jeg har brukt inni kortet er fra Kort og Godt, dottene er fra Papirdesign.Katrine:
Jeg har laget et kort i herlige friske farger denne gangen, med massevis av blomster. Kartongen er av merket Papicolor og mønsterark er alle fra Studiolight. Jeg har klippet til og limt en bit vellum inni rammen fra Wycinanka. Blomstene er fra Prima og I Am Roses. Hvite perler fra Staz.

Teksten og grenene er også fra Wycinanka, sistnevnte er farger med Marabu Art Spray. Produkter fra Marabu, Studiolight, Staz og Papicolor distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ann Kristin:
Jeg har dekorert en toffifee med mønsterark(botanical) og motiv fra StudioLight! Skjell og sjøstjerner er også cutouts fra StudioLight! Bak motivet er en doily dies fra TH Sizzix. Pyntet med blomster fra Prima, chipboard tekst fra scrapiniec og en fjør fra nille. StudioLight og Sizzix distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.


4 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.