mandag 16. april 2018

Hei på deg :-)

5 kommentarer:

 1. Jeg er fornøyd som det er jeg....men jeg er kanskje ikke rett person å spørre som ellers i livet hater forandringer....hahahaha :)

  SvarSlett
 2. Kjempe fin blogg :-) Hadde vært spennende med tutorials på brette teknikker :-) Dere er super flinke damer :-)Takk for masse flott inspirasjon :-)

  SvarSlett
 3. I think you blog is fab, with wonderful inspiration from the team. Maybe you should mention some of those sketch and tutorial tabs you have cos there is just so much inspiration there but maybe new readers aren't aware and maybe regular readers have forgotten LOL. Some challenges based on the sketches or tutorials would be good. I enjoyed those a lot in the past. Thanks for everything you do. Hugz

  SvarSlett
 4. Kanskje dåkken kunne hatt ein tutorial på det å lage blogg? Enkelte trur det er så avansert å lage eigen blogg og legge ut bilder der. Håper jo at det ikkje blir slik at folk ikkje gidder å blogge papirprosjekta sine, men kun legge det ut på Facebook og Instagram. Mykje kjekkere og personlig å følge med på andre sin kreativitet i ein blogg der det står litt om utstyr ein har brukt, link til tutorials osv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å opprette en blogg trenger ikke å være komplisert og man kan gjøre det så enkelt eller vanskelig man selv vil. Dessverre føler vi at veiledning i å opprette blogg er litt utenfor hva vi ønsker å ha fokus på hos Scrappelyst, men vi har funnet frem noen linker som gir gode beskriver og kan hjelpe deg på veien mot å opprette blogg. En liten trøst er at vi alle har vært nybegynnere i blogging, men man lærer underveis og kan gjøre ting både så enkelt og så avansert man selv ønsker det.

   Her er en flott video:
   https://www.youtube.com/watch?v=Zu6t4urLzhg

   Og noen fler nyttige videoer:
   https://www.youtube.com/watch?v=LOz4sQtK1j0
   https://www.youtube.com/watch?v=o9Vb3JsrbUY&t=124s

   Og en kjekk link:
   https://sites.google.com/site/multimediejournalistikk/fagst/veiledninger/publisering/opprette-en-blogg-paa-blogger-com

   Slett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.