lørdag 21. april 2018

Første forsøk med Pixie Powder

God morgen!

I fjor høst oppdaget jeg produktet Cosmic Shimmer Pixie Powder via Global Hobby og Kunst. Der et fargesterkt pulver, som reagerer med vann og som du blant annet kan bruke når du lager dine egne bakgrunner. Her har Wenche skrevet litt mer om dette produktet og viser litt forskjellige måter det kan brukes på.

Jeg var egentlig ganske sikker på at Pixie Powder ikke var noe for meg, men etter å ha sett det ene lekre prosjektet etter det andre laget av de andre Scrappelyst-jentene , ble fristelsen til å prøve det for stor. Jeg bare "måtte" kjøpe en flaske og teste det ut jeg også.

Mitt aller første forsøk ser dere her:


Pixie Powder kan brukes på forskjellige måter, men jeg valgte en veldig enkel teknikk på dette kortet: Jeg brukte en bred pensel til å væte et akvarellark. Etterpå "dyttet" jeg litt Pixie Powder i fargen Sun Yellow over på arket. Siden det allerede var vått, begynte fargen å flyte utover umiddelbart. Jeg sprayet på enda mer vann med en sprayflaske og lot fargen "renne" utover arket mens jeg snudde og vendte på det. Når jeg var fornøyd med resultatet, tørket jeg det hele med varmepistol.

Jeg stemplet en blomst på bakgrunnen med svart, vannfast stempelpute. Teksten ønsket jeg å fremheve litt ekstra, så jeg valgte å stemple med vannmerkepute og embosse med svart embossingpulver. Stempelet jeg har brukt er fra Papirdesign. Til slutt sprutet jeg noen dråper hvit mist over bakgrunnen og limte den på kraftfarget kartong fra Papicolor.

Kartong fra Papicolor og Pixie Powder forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Kreativ hilsen Hege


2 kommentarer:

  1. Kjempeflott! Herlig i gult! :)
    Første forsøk gikk jo kjempefint det da :)

    SvarSlett
  2. Stilig gleder meg til å få mine egne å teste ut litt

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.