onsdag 18. april 2018

Posekort med pixie powder

Hei! 

I dag vil jeg dele to posekort med egenlagde bakgrunner i lett mixed media stil.
Motivene på begge kort er fra en etsy-butikk som heter Allegra Digitial, motivarket finner du HER.

 Det første kortet har hvit papirpose som base. Selve bakgrunnen er laget på Royal Talens Van Gogh akvarellpapir. Jeg har brukt Cosmic Shimmer Pixie Powder i fargen Lava Red sammen med rikelig vann for å få det til å flyte fint utover. Over dette har jeg brukt Marabu akryl mousse sammen med en doily-stensil. Jeg har også stemplet med tekst-stempel og forskjellige sirkelstempler, alle fra Studiolight, og drodlet langs kanten rundt med Sakura gelly roll i sort. Til slutt har jeg splattet med sølvfarget art spray fra Marabu. Pyntet med sugerør og button fra Magic Monday, blomster fra I Am Roses og enamel dots. I toppen av tagen oppi posen har jeg knytt fast Kort&Godt vokset bomullstråd.

Det andre kortet har kraftparget papirpose som base. Bakgrunnen er laget i samme stil som forrige, men i andre farger. Cosmic Shimmer Pixie Powder i fargen Burnt Orange, hvit Marabu akryl mousse og Marabu art spray i gull. Pyntet med bølgepapp fra Folia, chipboard fra Scrapiniec, blomster fra Prima og halvperler fra Staz.

Produkter fra Cosmic Shimmer, Marabu, Royal Talens, Studiolight, Sakura, Folia og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

 Ønsker dere en super dag!


2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.