mandag 11. juni 2018

Grublis for juni - romantisk/chabby chic

Grublisen denne måneden er rett og slett romantisk/Shabby Chic, og vi vil se bidrag i denne stilen.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6. juli 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Papirdesign.


Sammen med dem gir vi vinneren denne spennende premien.  


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kristin:
Jeg har laget et kort med bakgrunn laget fra bunnen av. Jeg limte her på mange elementer før jeg sprayet det med hvit Gesso-spray. Etterpå la jeg på litt vanlig Gesso og krakeleringsmaling. Motivet er fra Studiolight. Teksten er en die fra Kort og Godt som er stanset ut i mosegummi.

Hege:

Jeg har laget et kort til Babyshower denne gangen. Kortet er brettet i kraftfarget kartong fra Papicolor, mønsterarkene og motivet er fra Studiolight. Jeg har brukt en stensil fra Studiolight sammen med Akryl Mousse fra Marabu på bakgrunnen. Blomstene er fra I am Roses og #stemplene er fra Staz.

Produkter fra Papicolor, Studiolight, Marabu og Staz forhandles via Global Hobby og Kunst.Elin:
Jeg tok oppgaven ganske bokstavelig denne gangen og har dermed laget et romantisk bryllupskort i litt "chabby" stil :D Med utgangspunkt i mønsterark fra Papirdesign og motiv fra Studiolight, har jeg prøvd å få til et litt shabby uttrykk. Jeg har lagt på Marabu Mixed Media paste med stensil, og pyntet opp med både blonder, osteklut og blomster. Blomster fra I Am Roses.  "Til Brudeparet" er stanset ut i sølvglittrende mosegummi, med dies fra Papirdesign.


Ann Kristin:
Jeg har laget ett bursdagskort, med mønsterark fra Papirdesign. Tekststempler fra Kort og Godt, som er embosset. Tilda stempelet er fargelagt med distress reinkere.

Dette posekortet har jeg dekorert med mønsterark og motiv fra Studio Light. 

Tekst dies fra Papirdesign. Halvperler fra Staz og blomster fra blant andre I am Roses


Produkter fra Studio Light og Staz distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

Katrine:
Jeg har laget en layout i blåtoner til denne utfordringen. Mønsterarkene er alle fra Papirdesign, treverksarket er fra en eldre kolleksjon og de blå er fra Fremtidsdrømmer. Alle kanter har blitt godt rufset og har fått noen fingerstrøk med hvit akrylmaling fra Amsterdam her og der. Hvit blonde fra Kort&Godt er stukket inn mellom arkene.

Jeg har brukt stempler fra Kort&Godt M-391 rundt omkring på bakgrunnen. Blomster fra Prima og I Am Roses.

Linda:
Jeg har laget et postkort med mønsterark fra Studiolight. Jeg har hatt litt Marabu Acryl mousse på bakgrunnsarket påført med spatel, før jeg har brukt sjablong og annet medium oppå. Jeg har brukt konfirmantdies fra Papirdesign, som er stanset ut to ganger, en gang med mønsterarket og en gang med hvit kartong. Ved å lime den hvite diecuten under den fargede, litt forskjøvet, får man en diskret, tynn skygge på. Blomstene kommer blant annet fra I am Roses. Den lekre emaljerte harmen kommer fra Kort og Godt

2 kommentarer:

 1. Flott oppgave og nydelige inspirasjonsbidrag :)

  SvarSlett
 2. Merci pour ce fabuleux défi et la grande inspiration de la DT
  Bises.
  MaryannG

  Takk for denne fantastiske utfordringen og DT-inspirasjonen
  Hugs.
  MaryannG

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.