tirsdag 5. juni 2018

Utfordring for juni - sommer og glede

Da var juni her og sommeren står for tur, og med den kommer (forhåpentligvis) mange dager med sol, varme og glede. Vi vil se prosjekter med tema “Sommer/Glede”. Det kan være en layout med sommerbilder eller glade minner, Kort med sommertema, eller rett og slett gleden du får når du lager eller gir bort kort eller andre papirprosjekter.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials.

Utfordringen vår har frist den 30.juni 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren dette flotte die-settet fra Sizzix og herlig sommerlige mønsterark i paperpad fra Studio Light. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kristin:
Gult er for meg sol og sommer og jeg har laget et kort hvor jeg har valgt skikkelig glade sommerfarger. Bakgrunnen er laget med Cosmic Shimmer Pixie Powder. Teksten er et stempel fra Papirdesign. Glittertrådene bak blomstene er fra Kort og Godt

Linda:
Jeg har laget en sommerlayout der jeg har lekt meg med akvarellmaling fra van Gogh og Marabu Acryl Mousse på bakgrunnen. Deretter har jeg pyntet med blomster og chipboard. En enkel layout, men som gir godt fokus til bildet.

Den flotte stempelplata fra Kort og Godt med panda og mange fine tekster inspirerte meg til dette kortet som viser glede, lette sommerfarger og blomster.

Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Dekorert med mønsterark fra Studio Light. Doily og vimpel stanset ut med dies fra Papirdesign.Pandaen og teksten er stemplet med clearstamps av god kvalitet fra Kort og Godt. Svertet pandaen litt med grå distress for å få den til å gli litt mer i ett med resten av kortet, og ikke fremstå så kritthvit, så ja den er litt "rufsete" med viten og vilje fra min side.

Jeg har gjort pandaen litt ekstra morsom med selvklebende øyne fra Kort og Godt. Pandaen er montert med 3D-limputer.

Svarte halvperler fra Kort og Godt og blomster fra blant andre I am Roses.Kort og Godt har flotte emaljerte charms i anvendelige farger, som denne runde tre-formen jeg har benyttet på kortet mitt.

Produkter fra Studio Light og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 


Elin:
Hva er vel mer sommer en blomster? Og hva er vel mer glede en kjærligheten? Inspirert av dette, har jeg laget er bryllupskort tenkt til et sommerbryllup:) Selv om den mørke bakgrunn ikke er så sommerlig, så synes jeg dette stjernemønstrede papiret fra Papirdesign komplementerer og fremhever den lette følelsen i bilde og blomster. Blomster fra I Am Roses og Kort og Godt, motiv fra Studiolight. Charm fra Din Fantasi. I tillegg har jeg brukt bølgepapp grunnet i hvit gesso, litt blonder, kakeserviett, osteklut og hamp. "Til Brudeparet" stanset ut i hvit mosegummi, med dies fra Papirdesign.
3 kommentarer:

  1. Flott utfordring og herlige inspirasjonsbidrag som vanlig :)

    SvarSlett
  2. Thank you for the fab challenge and beautiful inspirations from all of you x

    SvarSlett
  3. Thanks for great DT presentation.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.