mandag 18. juni 2018

Mikkel Rev

Mikkel Rev er en kul fyr :-)  Linda og Kristin har laget LayOuts med reven som tema. 

Linda:

Jeg har en sønn som har vært helfrelst på Hakkebakkeskogen, og spesielt Mikkel Rev, i lange tider. Vi var i Dyreparken i fjor høst, og da kjøpte vi en Mikkel Rev bamse til han. Han var så takknemlig og glad, og gikk og koste med den resten av dagen. Jeg har scrappet en layout med bilder fra rett etter han fikk den, der jeg også har brukt tagen som hang på bamsen.


Bakgrunnsarket kommer fra Studiolights lekre "Industrial 2"-serie. Jeg har brukt hvit acryl mousse fra Marabu og grønn akrylmaling fra Amsterdam på bakgrunnen. Deretter har jeg brukt mønsterark bak bildene, bl.a fra Papirdesign. Jeg har deretter pyntet med litt chipboard. Teksten er skrevet med Sigma Micron penn i mørk brun.
Kristin: 
Denne lille luringen her, ble hentet som Mikkel Rev i barnehagen. Ansiktsmalingen var godt dratt ut over og det var ikke mye som minnet om en rev, men fornøyd var han uansett.

Bakgrunnen er laget på hvit Papicolor-kartong. Jeg har brukt deler av denne stensilen fra Pronty hvor jeg har tegnet av mønsteret med rød Sakura Pigma Micron-penn. Klæsjene er Amsterdam-maling i fargen Carmin.

Bokstavene er stanset ut av et Marianne Design-alfabet. De er stanset ut i rød Folia mosegummi.


Jeg har påført litt stempelfarge inni der jeg har tegnet av på stensilen.

Jeg har brukt den samme rød Sakura Pigma Micron-pennen til å skrive teksten.


Papicolor, Sakura, Marianne Design og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.