tirsdag 12. juni 2018

Mitt scrapperom

Hei!

I april hadde DTScrappelyst treff i Bergen, nærmere bestemt hos Katrine :-)  Det var utrolig gøy. Vi fikk laget masse kreativt, kost oss sosialt og sist men ikke minst fikk vi besøke vår gode samarbeidspartner Global Hobby og Kunst.

Da jeg kom hjem fra treffet, bestemte jeg meg for at scrapperommet trengte en real opprydning før jeg kunne pakke ut av kofferten. Jeg tok en del bilder av rommet og mine oppbevaringsløsninger etter at jeg hadde ryddet, så i dag tenkte jeg at dere skulle få bli med meg en liten tur inn i mitt kreative kaos (som akkurat nå er ganske ryddig).

Velkommen inn!

Rommet mitt er rundt 13 kvadratmeter og befinner seg i kjelleretasjen på huset vårt. Jeg har godt med veggplass, og på den ene veggen har jeg to Expedithyller fra Ikea.  Disse rommer masse, så her oppbevarer jeg det meste som ikke er i bruk daglig. Album, fotopapir, puncher, symaskin og mye annet, som dere ser på bildet under:


På øverste hylle til høyre, har jeg en trekasse med forskjellige Mixed Media produkter. Siden de står oppi en kasse, er det lett å flytte alt sammen bort på pulten når jeg trenger det.


Ved siden av Expedit-hyllene står tusjstativet mitt, og ved siden av det igjen et dobbelt glasskap fra Ikea. Inni skapet er kortene jeg har laget stilt opp (og noen av barnas scrappeprosjekter).


Tusjstativet kjøpte jeg for lenge siden av en som hadde drevet scrappebutikk. Det er opprinnelig til å oppbevare Promarkers i (for salg i butikk), men hos meg rommer det både Promarkers, Copics og enkelte tusjer fra Touch.


På motsatt vegg av døra (under vinduet) er selve scrappeplassen min. Jeg har en veldig dyp pult fra ikea, som jeg er kjempefornøyd med. Selv om jeg oppbevarer en del ting på selve bordplaten, har jeg likevel god plass til å scrappe. 

Ved siden av pulten står scrappekofferten min og ei arktralle med hengemapper. Her oppbevares mønsterark (fortrinnsvis etter produsent). Oppå arktralla ligger diesmappene mine.

På hyller over pulten og i kommoden på høyre side, oppbevarer jeg mye av det jeg bruker oftest/mest. Da har jeg det lett tilgjengelig, uten at jeg trenger å reise meg :-)


Under ser dere venstre side av pulten. Innerst på bordplaten står bigshoten min. Etter at jeg fikk flyttet den oppå selve pulten, blir den brukt mye mer enn tidligere.  Ved siden av har jeg to bokser med de stemplene jeg bruker aller mest. På hyllen over har jeg godt utvalg i limprodukter fra 3L: Dodz i ulike størreler, 3d puter, E-Z runner og Extreme tape.

På bildelista oppbevarer jeg de Mixed Media produktene jeg bruker mest. Her finnes blant annet Cosmic Shimmer glitter paste, Art Spray fra Marabu, Pixie Powder, og Amsterdam Akrylmaling.


Videre bortover står Akryl Paste, Akryl Mousse og Gesso fra Marabu.

Nede på pulten har jeg ei veske og ei sinkbøtte hvor jeg oppbevarer diverse utstyr og verktøy som sakser, filer, pensler, penner osv. Her står også dagslyslampen min.  Den er veldig god å ha når man har rom i kjelleren og scrapper mye på kveldstid.


På bildet under ser dere hvordan blomstene er sortert etter farger. Kassene de ligger i er skuffeinnsatser i stoff fra ikea. De finnes i ulike størrelser og passer perfekt oppi hverandre. De kan også legges sammen og er dermed lette å ta med på treff eller lignende.


I den gule kassen oppbevarer jeg masse små chipboardelementer. Kassen er fra Biltema og inneholder 4 bokser med små rom + et stort rom i lokket. Den er veldig kjekk til småting.


På veggen ved siden av pulten henger de aller nyeste stempelplatene og diesene mine (mest for at jeg skal huske å bruke dem :-) ).


Under pulten på høyre side har jeg en Alex skuffeseksjon fra Ikea, med 5 skuffer. Den rommer utrolig mye, og er fylt opp med ting det er greit å ha lett tilgjengelig og mange av mine favoritter :-)


I øverste skuff har jeg ferdig utskrevne bilder, skrivebok til å notere i, samt våtservietter.


Skuff nr. 2 inneholder stempelutstyr, akvarellmaling og akvarellpapir.


Skuff nr 3 er fylt opp med halvperler, krystaller, dotter, tags og små klistremerkealfabet. Jeg ser at noen chalkboard-merker også har forvillet seg oppi der, men de hører egentlig til et annet sted...


I skuff nr 4 oppbevarer jeg bakgrunnsstempler, osteklut og diverse hyssing, norske chipboard, klistremerkeord og buttons


I nederste skuff oppbevares uåpna pakker med blomster, og som dere ser så er det ikke få av dem... Jeg har vel kanskje litt samlemani :-)


Rett bak pulten står arkstativet mitt, og det er jeg veldig glad i.  Det ble også kjøp av en som hadde drevet scrappebutikk, og hjelper meg til å oppbevare arkene mine på en veldig oversiktlig måte. Det er de nyeste arkene og de produsentene jeg bruker mest, som får plass her. Resten av mønsterarkene oppbevares i arktralla ved siden av pulten.


Bak arkstativet står en ekstra pult, hvor PC og printere har sin plass. Her sitter også barna når de vil være med meg å scrappe.


Det var en liten omvisning i mitt univers...

Det er ikke hver dag det er like ryddig og oversiktlig der inne, men jeg koser meg uansett!

Ha en fin dag :-)

3 kommentarer:

 1. Så flott og oversiktlig du har det :)

  SvarSlett
 2. Så kjekt scrapperom du har.
  Utrolig ryddig og oversiktlig!
  Takk for titten :)

  SvarSlett
 3. det er altid gøy at se andres scrappeplads :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.