søndag 17. juni 2018

Mer inspirasjon til juni-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst. Utfordringen denne måneden er sommer og glede.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Katrine:
Jeg har laget en LO som inspirasjon til denne utfordringen. Sommer og glede, strandliv og bading - det går ganske godt i lag synes jeg.
Alle mønsterarkene jeg har brukt er fra Studiolight, knallfine ark med strandtema. Finrillet bølgepapp er fra Folia. På bakgrunnen har jeg bruk Marabu Art Spray i to farger før jeg brukte Marabu akryl mousse over en stensil. Jeg har også brukt mange forskjellige stempler på bakgrunnen, noen stemplet i brunt og andre stemplet og embosset i hvitt. Alle stemplene er fra Marianne Design, hvitt embossingpulver er fra Cosmic Shimmer. Pyntet med blomster, chipboard og skjell.

Produkter fra Studiolight, Folia, Marabu, Marianne Design og Cosmic Shimmer distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Hege:

Sommer og glede... Jeg har laget en LO i herlige, friske farger. Bildene er fra en av de få sommerdagene vi hadde i fjor. Sol, varme og sand mellom tærne... Hva gir vel mer glede enn det?

Bakgrunnsarket er hvit Papicolor kartong, påført Marabu Mixed Media Acryl Gesso, Marabu Mixed Media Art Crayon og Marabu Mixed Media Acryl Mousse.
Kakeservietten og klistremerkene er fra Papirdesign, og blomstene er fra blant annet I am Roses.
Teksten er skrevet med Touch liner 0,05 mm.


Produkter fra Papicolor, Marabu og Touch forhandles av Global Hobby og Kunst.

Wenche:

Mitt inspirasjonsbidrag er et konfirmasjonskort laget på en oval base stanset ut med et av de fantastiske, store die settene fra Studio Light. Disse har jeg gjort meg helt avhengig av. Det er kjempegøy å lage kort med litt størrelse på. Til dette kortet har jeg brukt dies både fra settet A6 – Basics Nr.82 og So Spring 81.

Hvit kartong fra Papicolor.Motivet fra Studio Light oser av sommerglede.

Mønsterarkene, vimpeldie og tekstdie er fra Papirdesign.

Blomster fra blant andre I am RosesHar brukt glitrende dots fra Staz både på forsiden og på innsiden av kortet.Produkter fra Staz, Studio Light og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Ann Kristin:
Jeg har valgt å lage en LO til denne utfordringen! Bildet er fra nyttårsballet til Susanne, men jeg syntes det passet så utrolig godt til dette herlige mønsterarket fra StudioLight serien "So Spring".  Det oser av sommer!  Jeg har brukt sjablong og distress oxide på bakgrunnen... Jeg har pyntet med forskjellige blomster og button fra Papirdesign.


For å få plass til all teksten på journalingstempelet, så har jeg brukt min nye favoritt filtpenn fra Sakura (pigma micron) som er veldig tynn! Bare 0.20 mm! Helt super!


1 kommentar:

  1. OI, her var det mye flott! :)
    Tusen takk for inspirasjon!

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.