onsdag 4. juli 2018

Babylykke

Det finnes ikke noe mer søtt og yndig, en vakre bilder av nydelige små verdensborgere!

Elin:
Jeg blir så myk i hjertet og inspirasjon til å lage vakre kort til dåp, navnefest og nyfødte bobler over når jeg ser motiver som dette fra Studiolight.  Så da ble det et "velkommen til verden" kort til jente.


 Basen er en hvit papirpose. Mønsterarket er fra Papirdesign, og kartongen er en nydelig metallic kartong fra Papicolor, i fargen lavendel. Jeg har brukt dies fra Studiolight: So Spring 75 til å lage de nydelige diamant-blomster formede mønstrene i kartongen. Alle kanter er rufset, men ikke svertet. Blomster er fra bl.a I Am Roses. Motivet er fra Studiolights Photos - So Spring No 604. Jeg har brukt tekststrimler jeg har printet selv og noen perler til dekor. Tagen inni kortet er punchet på toppen, og festet er laget med hugsnug bånd og vokset bommulstråd fra Kort og Godt.
Wenche:
Når jeg så dette nydelige babymotivet fra Studio Light, bare måtte jeg lage et kort.

Kortet er stanset ut i en litt annerledes form med die fra Kort og Godt av hvit Papicolor kraft kartong.Mønsterarkene er fra Studio Light.

Under motivet har jeg lagt en kakeserviett jeg har farget med kaffe.

"Baby jente" er stanset ut med die fra Papirdesign.

"Velkommen til verden" er stempel fra Kort og Godt.Blomstene i mønsterarket utgjør en stor del av dekoren, både på forsiden og på innsiden av kortet.

Lilla epoxy dots fra  Papirdesign.Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.