torsdag 12. juli 2018

Sommerbryllup

I dag har vi sommerlige bryllupskort å vise frem, med nydelige papirer og motiv fra Studio Light sin So Spring kolleksjon. 


Elin: 
Mønster arket er fra Paper Pad 15*15 - So Spring 75 og motiv og småpynt er fra klippearket som heter Studiolight Photos So Spring Nr 604.


Kortet er laget på papirposebase, og dekorert med blomster fra I Am Roses. Stempelet "Kjære brudepar" er fra Kort og Godt. I tillegg har jeg brukt litt hamp og osteklut.Produktene fra Studiolight føres gjennom Global Hobby og Kunst her i Norge. Sjekk hjemmesiden deres for informasjon om din nærmeste forhandler.


Wenche:

Kortet er laget i a5str, av Fabriano ark. Dekorert med nydelige ark og motiver fra Studio Light sin So Spring kolleksjon. Sommerfuglene er fra et av motivarkene. Ikke sant de er nydelige?Rammen er stanset ut med die fra Studio Light, So Spring 81. Og mønsteret bak motivet har jeg laget ved hjelp av Studio Light Die So Spring 75.

Teksten er stanset ut med die fra Papirdesign.

Glitrende epoxy hjerter fra Marianne Design. Bladrankene under blomstene er stanset ut med en meget anvendelig die fra Marianne Design, CR1396 Vines.Kruseduller over blomstene er laget med tynne papirstrimler kuttet av mønsterarket og dratt forsiktig til med neglene for å få det til å krølle seg.

Produkter fra Marianne Design, Fabriano og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.