tirsdag 31. juli 2018

Posekort til babygutt og babyjente

Hei og hopp!
I dag vil jeg dele to posekort med dere, med hvit papirpose som base.

Babykort er noe av det koseligste jeg lager, og da jeg så dette nusselige motivet fra Allegra Digital visste jeg bare at det måtte bli babykort. Andre ting som er felles for de to kortene er mønsterark fra Studiolight - So Spring, Folia mosgummi, tekstdie fra Papirdesign og enamel dotter/hjerter fra Marianne Design.

 Masse lag på lag med de herlige papirene fra So Spring serien. Jeg har revet bort noen lag nederst i venstre hjørnet for å få med de fine detaljene i det bakerste arket. Pyntet med lekker perleblonde fra Kort&Godt, blomster fra I Am Roses og enamel hjerter fra Marianne Design.

 Toppen av skrivefeltet er stanset ut med en Magnolia die. Jeg har stemplet en liten tekst inni hjertet. Stempelet er fra Kort&Godt M-305.

 Lag på lag med ark på kort nr. 2 også. Her har jeg stanset ut en bladgren med en Sizzix die i hvit kartong og limt diverse blomster oppå. Enamel dotter fra Marianne Design.

Inni hjertet på tagen har jeg her brukt #stempler fra to forskjellige stempelplater fra Staz, #medomtanke og #denfølelsen.

Produkter fra Studiolight, Folia, Marianne Design, Sizzix og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

Ønsker dere en nydelig dag!

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.