fredag 27. juli 2018

Life is a beautiful ride - mixed media kort


Jeg syns det er gøy å leke med ulike medium og skape mine egne bakgrunner. Det er en spennende prosess, og jeg vet aldri helt hvordan resultatet kommer til å bli. Til dette kortet, har jeg brukt flere av mine favorittprodukter: Cosmic Shimmer Pixie Powder, Van Gogh akvarellmaling og Marabu Mixed Media Art Crayons.


Det nydelige sommerfuglstempelet er fra Studio Light -  So Spring 282 og passer perfekt til denne typen "Mixed Media" kort. Jeg har stemplet med vannfast stempelpute på Van Gogh akvarellpapir.Da stempeltrykket var tørt, drysset jeg Cosmic Shimmer Pixie Powder  over og sprayet med vann. Jeg beveget arket i forskjellige retninger for å få fargen til å "renne" slik jeg ønsket.  Da jeg var fornøyd, la jeg bakgrunnen til tørk.

Neste steg var å skape litt "skygge" rundt kanten på bakgrunnen. Til dette brukte jeg Marabu Mixed Media Art Crayon i fargen Lavendel, som jeg gnikket utover med fingrene.  For å fremheve noen av detaljene på sommerfuglen, brukte jeg Van Gogh akvarellmaling.  Jeg blandet sammen to farger for å få akkurat den fargenyansen jeg ønsket. Til slutt brukte jeg en hvit Sakura Gelly Roll 08 til å lage "highlights" på stempeltrykket. Jeg har lenge vært på jakt etter en hvit penn som blir ordentlig hvit, selv på mørke bakgrunner, og endelig har jeg funnet den. Den kommer i tre forskjellige tykkelser: 05, 08 og 10.

Jeg limte bakgrunnen på et svart panel og monterte det hele på en kortbase brettet av hvit Papicolor kartong.

Denne typen kort trenger ikke mye pynt. Et par "tekststriper" og en sommerfugl, så er kortet komplett. Begge deler er digitale filer fra Allegra Digital.Innsiden av kortet er i tråd med forsiden helt enkel: Mønsterark fra Studio Light - So Spring.


Produkter fra Papicolor, Cosmic Shimmer, Marabu, Studio Light, Van Gogh og Sakura forhandles i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en kreativ og fin dag :-)

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.