fredag 11. desember 2020

Grublis for desember - Snø

Grublisen denne måneden har tema snø. Lag prosjekter hvor du har en eller annen variant av snø.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 5.januar 2021 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse produktene fra Marianne Design og Staz: 
Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Katrine:
Det er ikke ofte vi har snø som blir liggende her jeg bor, så når det først kommer litt snø så er ungene kjappe med å finne frem akebrett. Til inspirasjon i dag vil jeg dele en layout fra nettopp en slik dag.

Bakgrunnen er hvit kartong fra Papicolor. Den har jeg grunnet med transparent gesso fra Amsterdam, malt med blå Shimmerz maling og deretter påført Cosmic Shimmer Sparkle Texture Paste gjennom en stensil. Jeg har brukt diverse ark fra restebunken, de fleste fra Studio Light, til å bygge opp bak bildet og en liten klynge neders på siden.

 Store snøkrystaller er stanset ut i hvit kartong med dies fra Marianne Design. Tekstripene er klistremerker fra Papirdesign.

Øvrig pynt er diverse chipboard og puffy klistremerker.

Kristin:
Denne gangen ble det et julekort fra meg, med snøkrystall i fokus. Snøkrystallen er stanset ut av glitter-mosegummi med en die fra Papirdesign. Teksten på kortet er en sticker fra Papirdesign og det røde mønsterarket er også fra Papirdesign.


Jeg har pyntet et julekort med nydelig snødekket vintermotiv. Mønsterarkene er fra StudioLights "Snowy Afthernoon" 15x15 blogg. Motivet er fra samme produsent, av eldre årgang. Jeg har pyntet opp papirposen med bl.a hvit hamp, selvklebende krystaller fra Papirdesign, et bjørkehjerte og litt kristorn punchet ut i hvit kartong. Tagen inni kortet er også av hvit kartong fra Papicolor. Teksten er fra Kort og Godt sin stempelplate M447.


Hege:

Jeg har laget en layout til grublisen denne måneden. Temaet er snø og jeg har brukt bilde fra fjorårets første skitur. Oppsettet er inspirert/liftet en av Linda sine nydelige layouts - Simply the best.  Tusen takk for lånet Linda.


Jeg har brukt nydelige mønsterark fra Papirdesign sin nyeste julekolleksjon - Mens du venter. De store snøfnuggene er stanset ut med dies fra Papirdesign og button, kakeserviett og stjerneklistremerker er fra samme produsent. Tittelen er stanset ut i svart mosegummi med dies fra Sizzix


Mosegummi og produkter fra Sizzix forhandles av Global Hobby og kunst.
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.