torsdag 17. desember 2020

Mer inspirasjon til desember-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Hege:

Jeg har laget to små posekort (som også kan brukes som pakkelapper om man heller ønsker det) til juleutfordringen vår. Jeg har brukt mønsterark fra årets julekolleksjon fra Papirdesign og Sizo Jute Sizoband. Ovalen er stanset ut med dies fra Papirdesign i svart kartong fra Papicolor. Jeg har stemplet med vannmerkepute fra Versamark og embosset med Cosmic Shimmer embossingpulver. Stempelet jeg har brukt er fra Papirdesign. Grankvisten er stanset ut med dies fra Papirdesign, klistremerkestjernene og halvperlene er fra samme produsent.  Teksten på den lille tagen er stempel fra Papirdesign og jeg har brukt hvit gelly roll fra Sakura rundt kanten på tagen. 


Produkter fra Papicolor, Versamark, Sizo og Sakura forhandles av Global Hobby og Kunst
 
Katrine:
Jeg har laget et julekort i grått og hvitt, med hvit Papicolor kartong som base. Mønsterarkene er fra Papirdesign - Mens vi venter og motivet er fra Studio Light. Bak motivet har jeg bygget opp med hvit bølgepapp fra Folia, stort snøfnugg stanset ut med dies fra Studio Light og vokset bomullstråd fra Kort&Godt.

Teksten er en av høstens dies-nyheter fra Papirdesign, og den er stanset ut i glittermosgummi fra Folia og hvit kartong. Pyntet med små snøfnugg stanset ut med dies fra Marianne Design, neverstjerner og halvperler.
 


Jeg har gjenbrukt en papirpose jeg har dekorert til julegavepose.Mønsterarkene, diesene, klistremerketekster og button jeg har brukt er fra Papirdesign. Motivet er fra Maja Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.