torsdag 22. juli 2021

Kort til ei lita prinsesse

 I dag har jeg lyst til å dele et babykort med dere, laget av en papirpose (4 x 6 tommer). 

Det er egentlig sjelden jeg lager babykort uten at det har en bestemt mottaker, men da jeg så det nydelige ballongmotivet fra Mays Design fikk jeg lyst til å gjøre nettopp det. Jeg fant fram lekre babyark fra Papirdesign, en papirpose i passe størrelse og satte i gang. 

Jeg bygget opp lag på lag med mønsterpapir bak motivet, chipboard og en rosa kakeserviett (også den fra Papirdesign). Motivet er stanset ut med sirkeldies og montert med 3d puter fra 3L. Tittelen er fra et annet motivark fra Mays Design. Den har jeg også montert med 3d puter. Klistremerkene er fra Papirdesign. Jeg har pyntet med blomster fra blant annet Papirdesign. Dottene er fra ulike produsenter. Jeg har brukt litt gullfarget embossingpulver fra Cosmic Shimmer her og der for å få en glittereffekt som står til motivet. 

Inne i kortet har jeg laget en stor tag med skrivefelt, slik at man kan skrive en personlig hilsen til mottaker. Alle limprodukter jeg bruker er fra 3L (3d puter, E-Z Runner Grand og Dodz). Disse forhandles av Global Hobby og Kunst

Ha en fin dag. 


Kreativ hilsenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.