onsdag 7. juli 2021

Today - Siste side og avsluttning på min tag-journal

Da var vi kommet til siste stopp: Siste side i min hjemmelagede tag-journal er nå fylt med kreativitet og farge. Litt vemodig, men også litt godt ;) 


Siden er bygget opp på følgende måte: 
Grunning med Amsterdam Gesso Clear og White.
Struktur i form av både washitape (Primært fra StudioLight), stensil og Marabu Akryl Paste (Hvit uten korn). Jeg har også brukt noen gamle noteark på bakgrunnen. Deretter har jeg lagt på farge med Stabilo 3-i blyanter med oljefarge. Jeg har brukt både vann på sprayflaske og penser for å dele ut farge, samt lage spruter her og der. Til slutt har jeg matchet inn Marabu Mixed Media Art Spray i sort og fersken tone, for å lage splasj-effekten. 


Jeg har lekt med skyggelegging og fremhevet linjene i washitapen ved hjelp av kull-blyanter fra Koh-i-Noor. Skyggelegging skaper liv i siden, og er veldig moro å jobbe med. Ordene er fra Maremismallart.Til slutt ett avsluttende bilde fra Tag-Journalen ferdig fylt. 9 dobble sider + forside og bakside totalt:


The end:

Ønsker du å teste ut noen av produktene som nevnes i dette innlegget, anbefaler jeg å titte innom hjemmesiden til Global Hobby og Kunst. De distribuerer hobbyartikler, kunstartikler og mye mye mer her i Norge, noe for en hver smak.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.