lørdag 24. juli 2021

Lommekort

 Hei folkens! Her har jeg laget et meget enkelt kort. Jeg har brukt en die fra Studio Light som stanser ut hele "kortet"/lommen og stort enklere enn dette kan man ikke gjøre det :-)

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign (Mens vi venter) og sko fra By Lene. Denne er montert på limputer, sålen er svertet med Distress oxide Chipped sapphire. "Gratulerer" er fra Scrapmagasinet, og klistremerker og dott er også fra Papirdesign. Tråden er fra May Arts (kjøpt i USA).

Gikk for magnetlukking da dette enkelt holder kortet sammen. Den andre magneten er limt på innsiden før panelet er limt på basen. Lommen er ganske stor så det er plass til mye penger (eller noe annet) :-)

Baksiden med skrivefelt. Tekst fra Papirdesign, stemplet med Chipped sapphire og pyntet enkelt med noen dotter. Her har jeg også stemplet svakt med et kretsbrett-stempel fra Papirdesign, men det var nesten umulig å få tatt bilde av...

I kanten her skal det være svak stempling. Har brukt Ink on 3 Fade out ink. Meget vanskelig å ta bilde av, men det synes bedre i virkeligheten :-)Da ønsker jeg alle en herlig dag!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.