mandag 2. august 2021

Breathe - just breathe (Art Journal)

 I dag vil jeg dele en dobbel side fra min Marabu Art Journal. Jeg elsker lillafargene jeg har brukt på denne.

Jeg startet med å lime washiteip og biter med collage papir til bakgrunnen. Etterpå grunnet jeg sidene med hvit Marabu Mixed Media Acryl Gesso.Neste steg var å "dra utover" Amsterdam akrylmaling i ulike lillafarger øverste og nederst på sidene. Jeg bukte en av fargene og stensil på midten av sidene for å lage mønster. Jeg fant så fram en lekker stensil fra Studio Light som jeg brukte sammen med hvit Akrylpaste øverst og nederst. Etterpå skyggela jeg rundt kanten på siden med Marabu Mixed Media Art Crayons i lilla og svart


Jeg dryppet noen dråper Marabu Mixed Media Art Spray som jeg lot renne litt rundt og laget flere mindre dråper med både svart og lilla Art Spray. Tittelen er fra en diecut blokk fra Studio Light, og de mindre tekstene fra Studio Light og Tim Holtz. Jeg har brukt hvit og svart Sakura Gelly Roll, samt lilla Posca Paint Marker til å drodle /lage highlights. Sommerfuglene er fra et digitalt ark. 


Studio Light, Amsterdam, Marabu, Posca og Sakura forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler. 

Kreativ hilsenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.