mandag 9. august 2021

Takknemlig - Art Journal

I dag vil jeg dele en side fra min Marabu Art Journal. Siden er en påminnelse til meg selv om at jeg har mye å være takknemlig for. I en travel hverdag kan det være lett å glemme disse små og store  tingene, eller de kan bli overskygget av stress, mas og jag.

Jeg startet med å lime biter med washiteip og hjerteklistremerker (fra Staz) til bakgrunnen. Etterpå grunnet jeg hele siden med hvit Marabu Mixed Media Acrylic Gesso. Jeg limte også på motivet jeg ønsket å bruke nederst i hjørnet. For å få overgangen fra motivet til resten av siden slik jeg ønsket, valgte jeg å rive langs kanten på motivet i stedet for å klippe. Motivet limte jeg med Amsterdam Gel Medium Matt

Neste steg var å finne frem ulike medier jeg ønsker å bruke. Jeg fant frem Distress Ink stempelpute, Marabu Mixed Media Art Spray, Amsterdam Akrylmaling, Akrylpaste og forskjellige stensiler. 

Jeg brukte spatel og la litt lys rosa akrylmaling noen steder på bakgrunnen. Etterpå laget jeg mønster ved hjelp av Distress Ink og stensil. Jeg brukte Marabu Mixed Media Script stensil sammen med Akrylpaste for å lage mer struktur. Så la jeg noen dråper Marabu Mixed Media Art Spray forskjellige steder og lot fargen renne fritt rundt på siden. 

For å lage litt skygger rundt kanten på siden og rundt motivet/ brukte jeg Marabu Mixed Media Art Crayons (rosa og svart) som jeg dro utover med fingrene. Jeg stemplet også litt tilfeldig rundt med et bakgrunnsstempel fra Marianne Design. 

Siste steg var å lime på teksten jeg ønsket og tegne inn detaljer. Jeg bruker svart Sakura Pigma Micron PN til å drodle. På denne siden brukte jeg også hvit Posca Paint Marker.  Helt til slutt laget jeg litt mer skygger rundt motivet og omriss rundt noen av hjertene med Koh i noor kullblyant


Produkter fra Marabu, Amsterdam, Sakura, Staz, Posca og Studio Light forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler. 

Kreativ hilsenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.