søndag 30. januar 2022

To layouts i ulike størrelser

 Heisann!
 
I dag vil jeg dele to layouts med dere, og de er i to forskjellige størrelser.
Jeg synes det er gøy å blande litt forskjellige formater i albumet mitt, selv om jeg for det aller meste lager vanlig 12x12 layouts.
 
Den første jeg vil vise er nettopp 12x12. Bakgrunnen er et mønsterark fra Papirdesign, og jeg har brukt en stensil fra Tim Holtz sammen med Distress Oxide Walnut Stain for å lage mønsteret av trær. Jeg har også splættet litt med utvannet gesso fra Marabu. Bak bildene har jeg brukt diverse restepapirer fra Studio Light.
 
Klistremerkene med norsk tekst er fra Papirdesign. Øvrige klistremerker er en salig blanding av diverse rester fra andre produsenter.
 
 Tittelen er klistremerkebokstaver fra Pinkfresh Studio, og jeg har streket opp inni dem med sort Sakura Pigma Micron penn.

Den andre layouten måler 6x8. Her er bakgrunnen satt sammen av restepapirer fra Studio Light. Det er fordelen med mindre format, her får man ofte brukt rester. Treskivene er klippet ut fra et mønsterark fra Papirdesign.
 
Pyntet med diverse klistremerker, de fleste fra KaiserCraft.

 
Ha en super dag!
2 kommentarer:

 1. Så morsom pynt du har til layouter som er utendørs! 🏔🏕☀️
  Hvor er de evt kjøpt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Det meste av pynten med utendørs-tema er fra Pink Paislee og KaiserCraft. Er fort et par år siden det ble kjøpt, men ganske sikker på at det var på Bikuben jeg handlet :-)

   Slett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.