onsdag 5. januar 2022

Utfordring for januar - dies/punch/mønstersaks

Da var det brått januar og vi gleder oss til nytt år med mange nye utfordringer. Vi gleder oss masse til å se hvor mye flott dere kommer til å lage dette året, og ikke minst hvor mye dere kommer til å inspirere oss. 

Nytt for 2022 er at vi har valgt å ha fokus på utfordringene våre. Dette betyr at vi ikke lenger vil ha Grubliser fast hver måned slik vi tidligere har hatt. Det kan allikevel hende vi legger ut noen ekstra oppgaver i form av Grubliser, så det er bare å følge med. Vi håper at dette gjør at vi får enda flere deltakere på utfordringene våre.

I utfordringen denne måneden ønsker vi å se bruk av dies, punch eller mønstersaks. Her er det bare å bruke fantasien og bruke så mye eller så lite av det som du selv ønsker.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.januar 2022 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Scrappegarasjen
Sammen med dem gir vi vinneren et gavekort på 100,- som benyttes hos Scrappegarasjen

Delta ved å linke inn bidraget ditt via Inlinkz, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kristin:

Jeg har laget et bursdagskort med motiv fra Mays Design. Det er printet ut på glossy fotopapir.  Bakgrunnen er gull bølgepapp jeg har klippet til. Teksten er en die fra Papirdesign

Linda:

Jeg har laget et konfirmasjonskort i røff stil. Jeg har brukt mønsterark fra ei blokk, i tillegg til en liten rest ark fra Papirdesign. "Konfirmant" er stanset ut i mosegummi med en dies fra Papirdesign.Jeg har laget et bursdagskort med dies: Gratulerer fra Papirdesign og alfabet fra Scrapmagasinet.Jeg har laget takkekort av restebiter med mønsterark. Kortene er laget i 4"4" av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.
 
Teksdiesen er fra Papirdesign. Blondeserviettene har jeg farget med kaffe. Perlesommerfuglene er fra Marianne Design.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.