fredag 11. mai 2018

Grublis for mai - tags


I grublisen denne måneden vil vi se tags! Det kan være en dekorert tag, eller en tag som er en del av ditt papirprosjekt. Alt er lov så lenge tagen er godt synlig.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen/ Grublisen vår har frist den 6.juni 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren denne fine pakken med die og pyntebånd fra Marianne design, samt en 3 pakning med Quickie Glue- limpenner fra Sakura.  


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Wenche:Skal du gi en liten gave eller en blomsterbukett til nygifte, kan det være dekorativt med en tag til.

Mønsterarkene er fra Studiolight.

Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med die fra Papirdesign.

Sirklermed sømkant er stanset ut med dies fra Marianne Design, CR1360 Stitched Passepartouts circles.

Blomster fra blant andre I am Roses.

Brudeparet er chipboard fra Wycinanka. Både denne, blomstene og teksten har jeg dabbet med snøeffekt.

Blonder fra Papirdesign.Har du prøvd penner fra Sakura? Disse Micron-pennene er kjempegode å skrive med.Produkter fra Sakura, Studiolight og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Kristin:
Jeg har laget et kort hvor den eneste pynten er en dekorert tag. Tagen har jeg jobbet med over mange dager og lagt lag på lag i flere runder. Den inneholder ulike typer maling og blekk, samt pynt i mange lag. Jeg har blant annet brukt Marabu Art Crayons, Marabu maling, akvarellmaling og Marabu Mousse for å lage bakgrunnen, kombinert med ulike blanke medium for å dekke lagene. Teksten er et stempel fra Papirdesign.

På dette detaljbildet får man litt mer inntrykk av effekten av alle lagene på tagen.Jeg har dekorert tre tags i mixed media stil. Jeg har brukt tags i ca str 15 x 7 cm, som jeg først har grunnet med Amsterdam Akrylmaling og Marabu Mixed Media Paste med sjablong. Deretter har jeg rotet i restekassen min etter litt chipboards, blonder og blomster. Her spiller ikke fargen noen rolle, da de skal grunnes i hvitt og sprayes etterpå. Jeg grunnet med hvit Amsterdam Gesso, og deretter sprayet med Marabu Mixed Media Art Spay i tre farger: Gentian, sky blue og sølv. Jeg har også brukt sort art spray og pensel under blomstene, for å skape litt skygger og effekter. Til slutt pensler jeg gesso over chippboard og blomster for å fremheve "kreasjonen" og pynter med litt bling ;)


Katrine:
Jeg har laget en layout til denne utfordringen. Mønsterarkene jeg har brukt kommer fra Studiolight sin Summer Feelings kolleksjon, det gjør også de lekre cut-outsene som jeg har pyntet med. På bakgrunnen har jeg grunnet med Amsterdam transparent gesso før jeg sprayet med Marabu Mixed Media art spray i fargen aquamarine. Jeg har også stemplet med et bakgrunnsstempel fra Studiolight og splættet med Marabu art spray i gull. Produkter fra Studiolight, Amsterdam og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Ann Kristin:
Jeg har dekorert en tag med mønsterark fra den nye serien til StudioLight; So spring! Knallfin serie med herlige farger! Tekststripene er stempler fra Kort og Godt, samt bomullstråden og snurreblomsten.  Ellers har jeg pyntet med blad-dies fra Sizzix. Selve tagen er stanset ut med Sizzix Framelits die - Tag collection.

1 kommentar:

  1. Jobbe litt med denne i dag, kul utfordring. Passet meg helt perfekt :D

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.