onsdag 23. mai 2018

Konfirmasjonskort til jenter

I dag har vi flere konfirmasjonskort å vise dere, alle med motiv fra Allegra Digital.

Elin:
Begge kortene jeg har laget er skikkelig jentete, med jentefarger i lange baner. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign som utgangspunkt, men spritet de opp med litt paste, gesso, pixie powder +++


Kortene er scrappet etter samme oppsett, med litt variasjon i farger, motiv og oppsett av tekst.



Med papirpose som bakgrunn, har jeg lagt kun ett panel med mønsterark her. Jeg har penslet på et tunt lag med gesso her og der, for å fremheve motivet litt. Pasten jeg har brukt er et Marabu Mixed Media produkt. Jeg har blandet inn en god porsjon Cosmic Shimmer Pixie Powder, for å få en fin rosafarge, som deretter er lagt på med stensil. 


Tekstene og hjertene er stanset ut i hvit mosegummi, med dies fra Papirdesign, Kort og Godt og marianne Design. Jeg har brukt Pixie Powder i fargen Candy Pink, både i pasten, og penslet på blomsten. Bak blomsten ligger det hvit vokset bomullstråd fra Kort og Godt.


Jeg har valgt å markere noen av firkantene med gelly roll penner fra Sakura i hvit og lilla toner. I tillegg har jeg påført Cosmic Shimmer Sparkle Paste i fargen lavender mist her og der. Litt lilla halvperler og stjerner har også fått bli med.


På dette kortet har jeg brukt det samme som over, bare mer konsentrert farge på pasten og andre blomster. Alle blomster fra I Am Roses. 


Produkter fra Marianne Design, Sakura, Cosmic Shimmer, Marabu og mosegummi føres av Global Hobby og Kunst.



Wenche:

Jeg har brukt et av motivene fra Allegra Digital til et konfirmasjonskort av hvit Papicolor kartong.

Mønsterarkene er fra Studiolight.

Teksten er stanset ut med dies fra Papirdesign. Dottene er også derfra. den stiplede bølgekanten og fjær har jeg stanset ut med dies fra Marianne Design, LR0518 Anja’s flower wave og CR1412 Feathers.



Produkter fra Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.



Hege:

Jeg har også laget et konfirmasjonskort med motiv fra Allegra Digital.

Størrelsen på kortet er 5,5 x 5,5 tommer og kortbasen er brettet i hvit Papicolor kartong.  De nydelige mønsterarkene er fra Studiolight - "So Spring" Paper Pad. Sommerfuglene er klippet ut fra mønsterarket.

Kjære konfirmant er stanset ut i svart mosegummi med en dies fra Papirdesign. Halvperlene og klistremerkebokstavene er fra samme produsent.


Inni kortet her jeg stanset ut en oval med dies fra Papirdesign og brukt stempel fra samme produsent.



Produkter fra Papicolor og Studiolight, samt mosegummi forhandles via Global Hobby og Kunst.

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.