fredag 19. desember 2014

Julegaven til den som har alt

I denne søte juletid er det mange som jakter på den perfekte julegave. Men kanskje du, som meg, har noen som har absolutt alt og aldri ønsker seg noe? Da er dette en super gave! Du kan gi den som den er, eller spe på med et gavekort, flakslodd, noen gode varme sokker? Vær kreativ :D 

Her kommer et lite utvalg av årets dekorerte Toffifee esker:


#1 Motiv og mønsterark fra Studiolight som føres hos Global Hobby og Kunst. Der finner du også diesen jeg har brukt til å stanse ut ramme. Den er fra Marianne Design. Blomster fra I Am Roses.


#2 Motiv fra Studiolight. Stempeltrykk og bling fra Staz, snøkrystall chipboards fra Wycinanka og hvit bølgepapp. Alle produktene er å finne hos Global Hobby og Kunst.


#3 Mønsterark og motive fra PionDesign som finnes hos bl.a Kreativ Hobby. Perlebånd fra The Hobby House. Rammen rundt/bak motivet er fra Wycinanka. Stemplene er fortsatt fra Staz.


#4 har mønsterark og motiv fra Studiolight. Det sammen med hamp og perler fra Staz, finner du hos Global Hobby og Kunst. Har lurt inn litt blonder her også, og en pebles med koselig juletrykk.


#5 med mønsterark og halvperler fra Papirdesign. Bølgepapp fra Global Hobby og Kunst.


#6 med mønsterark fra Studiolight. Skøytene er stanset med en Marianne Design dies. Den finnes hos Global Hobby og Kunst, sammen med staz stemplene og div kakeservietter.5 kommentarer:

 1. Du verden så mye fint! Dette er virkelig fine gaver. Så er det bare å håpe at mottakeren vet å sette pris på alt arbeidet som ligger bak :-) God Jul

  SvarSlett
 2. wow...her var det mye flott !!! Dette likte jeg supergodt ! :D
  Tusen takk for inspirasjon ! :D

  SvarSlett
 3. Her var det kjempe mye inspirasjon :) Mye lekkert

  SvarSlett
 4. disse er bare så lekre å kjempe fine

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.