søndag 25. oktober 2015

Lysglass med tag


I dag vil jeg vise et dekorert lysglass med tihørende tag. Dette er noe som er enkelt å lage, men som kan bli en ypperlig liten gave eller oppmerksomhet. Jeg har brukt et babymatglass, og har brukt elektrisk lys inni, ettersom det er pyntet med papirblomster. For å være sikker på at blonder og blomster henger godt fast på glasset, pleier jeg lime blonden fast med dobbeltsidig tape. Deretter knyter jeg rundt hemp, som også knyttes rundt stilkene på blomstene. På den måten vil de ikke ramle av. Jeg limer i tillegg de blomstene som  ikke skal henge løst, med Glossy accent.



Tagen er laget med en base av bølgepapp. Deretter er den malt med maling slik at stripene i bølgepappen blir mer fremtredende. Jeg har brukt et lekkert grått ark fra Papirdesign over bølgepappen. Deretter er tagen pyntet med doilies, diecuts og blomster, samt et lekkert motiv fra Studio Light. Studio Light forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.
De orange rosene kommer fra Papirdesign, mens de større orange blomstene er laget ved hjelp av dies og akvarellpapir. Jeg har deretter sprayet diecutsene med orange glimmermist før jeg krøller de lett, og monterer de.



3 kommentarer:

  1. Åh.....disse var flotte :D
    Lyset var jo bare supersøtt da....og tagen.....knallfin....for noe herlige farger.....flott altså :D

    SvarSlett
  2. Så utrolig søt gave. Lekkert.

    SvarSlett
  3. Nydelig tag og lysglasset var super nydelig :-) Takk for tips!

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.